ΣΤΗΛΕΣ

Καμπάνια στο Twitter για την επιστροφή Καγκάουα

Καμπάνια στο Twitter για την επιστροφή Καγκάουα

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θέλουν σαν τρελοί να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα ο Σίντζι Καγκάουα. Η τελευταία τους κίνηση είναι καμπάνια μέσω twitter για να τον αφήσει ελεύθερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Σίντζι Καγκάουα ήταν ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί εποχής Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Ιάπωνα διεθνή μέσο να μετράει στην περυσινή -πρώτη του- σεζόν στην Αγγλία 26 συμμετοχές και 6 γκολ.

Φέτος πάντως δεν δείχνει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες (δεν είχε καθόλου χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με την Τσέλσι) και το γεγονός αυτό δίνει ελπίδες στους φίλους της Ντόρτμουντ πως ίσως επιστρέψει στο "Βεστφάλεν".

Καμπάνια στο Twitter για την επιστροφή Καγκάουα

Είναι μάλιστα τόσο δημοφιλής και αγαπητός στις τάξεις τους ώστε κάποιοι υποστηρικτές της Ντόρτμουντ να ξεκινήσουν καμπάνια μέσω Twitter ώστε να πιέσουν τη διοίκηση να κινηθεί για την επιστροφή του στην ομάδα.

Μέσα από το hashtag #freeshinji μπορεί κάποιος να στείλει το μήνυμά του υπέρ της επιστροφής του Καγκάουα στη Ντόρτμουντ, ενώ το ντεσού στην όλη ιστορία είναι η σχετική φωτογραφία που έχει αναρτηθεί, που δείχνει τον παίκτη πίσω από τα σίδερα φυλακής.

Καμπάνια στο Twitter για την επιστροφή Καγκάουα

Να σημειωθεί πως ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε στις αρχές του καλοκαιριού ότι επικοινώνησε με τον Ιάπωνα μετά τη φυγή του Μάριο Γκέτσε, φροντίζοντας όμως ταυτόχρονα να προσγειώσει τους οπαδούς:

"Το να επιστρέψει δεν είναι επιλογή για εκείνον και δεν είναι επιλογή για μας... Αυτό έγινε προφανές αρκετά γρήγορα. Ο Σίντζι θέλει να αποδείξει την αξία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", ήταν το πρόσφατο σχόλιο του Κλοπ.

Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια μέσω του hashtag #freeshinji:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ