ΣΤΗΛΕΣ

"Καλή για Playboy, όχι για επόπτρια"

"Καλή για Playboy, όχι για επόπτρια"

Η Φερνάντα Κολόμπο Ουλιάνα ήταν βοηθός διαιτητή στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κρουζέιρο (2-1) και οι ηττημένοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία της.

Στο... επίκεντρο έχει βρεθεί η 23χρονή βοηθός διαιτητή, Φερνάντα Κολόμπο Ουλιάνα, αλλά όχι τόσο για τις ικανότητές της. Η νεαρή είναι στο ξεκίνημα της καριέρας της και όπως κάθε άνθρωπος που αρχίζει κάτι, κάνει λάθη. Το θέμα είναι κατά πόσα υπάρχει ανοχή και διάθεση να στηριχθεί. Φαίνεται πως στην Βραζιλία βλέπουν αλλιώς την περίπτωσή της...

Στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κρουζέιρο (2-1), έκοψε ένα τετ-α-τετ των ηττημένων, το οποίο η αλήθεια είναι πως αποτελούσε κραυγαλέα περίπτωση κάλυψης του επιθετικού από τρεις αντιπάλους του και ενώ ήταν έτοιμος να τελειώσει την φάση.

Λογικό ήταν να προκαλέσει αντιδράσεις η απόφασή της, καθώς εν πολλοίς έπαιξε ρόλο στο τελικό σκορ και μετά τον αγώνα ήρθαν οι προσβολές από άνθρωπο της Κρουζέιρο. Ναι μεν τόνισε την ομορφιά της, αλλά την θεωρεί κατάλληλη για φωτογράφιση στο Playboy!

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, είπε στην Globo: "Η βοηθός είναι όμορφη, αλλά δεν είναι έτοιμη γι' αυτό. Οι φίλαθλοι φωνάζουν και το παίρνει λάθος. Είναι όμορφη, αλλά πρέπει να είναι και καλή στη δουλειά της. Αν είναι όμορφη, θα πρέπει να πάει να ποζάρει στο Playboy".

Δείτε το λάθος της:

Απολαύστε την:

"Καλή για Playboy, όχι για επόπτρια"
"Καλή για Playboy, όχι για επόπτρια"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ