ΣΤΗΛΕΣ

Ημιμαραθώνιος... πασαρέλας

Ημιμαραθώνιος... πασαρέλας

Το τοπ μόντελ Νατάλια Βοντιάνοβα πρόλαβε να τρέξει στον ημιμαραθώνιο του Παρισιού και να βγάλει το μεροκάματο στην πασαρέλα την ίδια μέρα.

Το τοπ μόντελ Νατάλια Βοντιάνοβα, μητέρα τριών παιδιών, δεν θυμίζει σε τίποτα μια απεγνωσμένη νοικοκυρά (σ.σ. που είναι και της μόδας). Περισσότερο εργαζόμενο κορίτσι είναι!

Η 29χρονη Ρωσίδα που είναι πρέσβειρα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το 2018 στην πατρίδα της, έσπασε κάθε ρεκόρ την περασμένη Κυριακή (6/3).

Η επονομαζόμενη και "Supernova" εξαιτίας της ταχύτητας με την οποία έγινε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντελα στον κόσμο πριν από δέκα χρόνια, έτρεξε μέσα σε λίγες ώρες στον ημιμαραθώνιο του Παρισιού και συμμετείχε και σε επίδειξη μόδας!

Ημιμαραθώνιος... πασαρέλας
© WIREIMAGE

Η Βοντιάνοβα έτρεξε 21.1 χιλιόμετρα σε δύο ώρες και επτά λεπτά για να συγκεντρώσει 20.000 δολάρια για το φιλανθρωπικό ίδρυμα της ονόματι "The Naked Heart" (σ.σ. στόχος είναι να κατασκευάσει παιδικές χαρές σε δεκάδες γειτονιές της Ρωσίας).

Αμέσως μετά τον τερματισμό κατευθύνθηκε στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του οίκου Givency, όπου έκλεισε την επίδειξη.

PARIS, FRANCE - MARCH 06:  Natalia Vodianova walks the runway during the Givenchy Ready to Wear Autumn/Winter 2011/2012 show at the Palais de Tokyo during Paris Fashion Week on March 6, 2011 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
PARIS, FRANCE - MARCH 06: Natalia Vodianova walks the runway during the Givenchy Ready to Wear Autumn/Winter 2011/2012 show at the Palais de Tokyo during Paris Fashion Week on March 6, 2011 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images) GETTY IMAGES

Το επόμενο πρωινό, φρέσκια και περιποιημένη, παρακολούθησε μαζί με το σύζυγο της και τα τρία τους παιδιά την επίδειξη μόδας της φίλης της, Στέλλας Μακάρτνεϊ. Νατάλια το κορίτσι-λάστιχο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ