ΣΤΗΛΕΣ

H unfair ενέργεια του Μαρσέλο!

H unfair ενέργεια του Μαρσέλο!

Η ήττα από τη Μπαρτσελόνα εκνεύρισε τόσο τον Μαρσέλο που αρνήθηκε να κάνει χειραψία με τον Ζεράρ Πικέ μετά το τέλος του Clásico. Δείτε το τρομερό σκηνικο!

Το μεγάλο ντέρμπι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" είχε μόλις λήξει με θριαμβεύτρια τη Μπαρτσελόνα (3 νίκες και 1 ισοπαλία μετράει στην έδρα της Ρεάλ την τελευταία τετραετία για το πρωτάθλημα) και οι παίκτες των δύο ομάδων έδινε τα χέρια ο ένας στον άλλο δείχνοντας πως αυτό που τους χωρίζει είναι μόνο 90 λεπτά μπάλας, όμως μέσα σε αυτή τη θαυμαστή εικόνα με τους παίκτες υπήρχε και μία... ανορθογραφία.

Υπεύθυνος για αυτήν ήταν ο Μαρσέλο, που αρνήθηκε πεισματικά να δώσει το χέρι στον Ζεράρ Πικέ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ των "μερένγκες" είχε γυρισμένη την πλάτη στον σέντερ μπακ των Καταλανών, ενώ όταν γύρισε και είδε το απλωμένο χέρι του Πικέ, απέφυγε να του το δώσει, εμφανώς χολωμένος από την ήττα της ομάδας του στο απόλυτο ματς του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Πικέ εκνευρίστηκε από τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου και έκανε γρήγορα μεταβολή προκειμένου να κάνει χειραψία με άλλους παίκτες της Ρεάλ, με το τετ α τετ των δύο ανδρών να έχει κάνει πάντως το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ