ΣΤΗΛΕΣ

Η τριπλή γκάφα της χρονιάς (από γκολκίπερ)!

Η τριπλή γκάφα της χρονιάς (από γκολκίπερ)!

Οι θεατές στο "Φελίξ Μπολάρ" έτριβαν τα μάτια τους με το γκολ της Λανς απέναντι στη Ναντ, καθώς ήταν προϊόν απίστευτων (συνεχόμενων) λαθών του αντίπαλου γκολκίπερ. Απολαύστε το video!

Ο Τσαουκί Μπεν Σααντά χάρισε το βράδυ της Δευτέρας τη νίκη στη Λανς με 1-0 επί της Ναντ (28η αγωνιστική της Λιγκ 2), όμως αυτός που θα έπρεπε ουσιαστικά να ευχαριστήσουν οι φίλοι των "λανσουά" ήταν ο τερματοφύλακας της Ναντ.

Το όνομά του είναι Έρβιν Ζελάζνι και λογικά θα κάνουν καιρό να το ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες, με τον 20χρονο Γάλλο κίπερ με τις πολωνικές ρίζες να κάνει ό,τι περνάει από τα... πόδια του για να καταλήξει η στρογγυλή θεά στα δίχτυα της εστίας του.

Αρχικά απέτυχε να την διώξει βγαίνοντας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, κατόπιν πήγε να χάσει την ισορροπία του γυρίζοντας το σώμα του, ενώ η "χαριστική βολή" για τη Ναντ ήρθε με την τελευταία προσπάθειά του να "καθαρίσει" τη φάση.

Και αυτό γιατί κλώτσησε τη μπάλα λίγο πριν πέσει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τη "στρώσει" για το κεφάλι του Μπεν Σααντά και από εκεί να καταλήξει αυτή στο βάθος της εστίας.

Δείτε ένα από τα πιο αστεία γκολ της χρονιάς (η φάση ξεκινάει από το 1:08 του video).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ