ΣΤΗΛΕΣ

Η συγκλονιστική ομιλιά του Ροζέριο Σένι

Η συγκλονιστική ομιλιά του Ροζέριο Σένι

Ο γκολκίπερ-σύμβολο της Σάο Πάουλο, Ροζέριο Σένι, έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο στα αποδυτήρια πριν από κρίσιμο αγώνα του Λιμπερταδόρες για να εμψυχώσει όλη την ομάδα. Δείτε το εντυπωσιακό video!

Η Σάο Πάουλο χρειαζόταν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες και ο Ροζέριο Σένι πήρε... πάνω του την κατάσταση.

Λίγοι πριν αυτός και οι συμπαίκτες του βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το κρίσιμο ματς, τους φώναξε όλους γύρω του στα αποδυτήρια και φρόντισε με μία καθηλωτική ομιλία να τους "ντοπάρει" ψυχολογικά.

"Εξαρτάται μόνο από εμάς, εγώ πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύετε στον Θεό όλοι εσείς; Θα πρέπει να κοιτάμε ψηλά, να κοιτάμε την ευκαιρία που έδωσε ο Θεός στη ζωή του καθένος από εμάς.

Ως ομάδα, ως άνθρωποι, ως πατεράδες. Ιδού η ευκαιρία που δίνει ο Θεός σε καθέναν από σας. Είναι καιρός να γράψετε ιστορία, να γράψετε την ιστορία μας", είπε μεταξύ άλλων ο Σένι, με την ιταλική ιστοσελίδα "Corriere dello Sport" να τον παρομοιάζει με τον... Αλ Πατσίνο και την ομιλία του στη διάσημη ταινία "Any Given Sunday".

Για την ιστορία, η Σάο Πάουλο πήρε το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο (άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 57' ο Ροζέριο Σένι!), την οποία μάλιστα θα βρει και απέναντί της στη φάση των "16" του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Ροζέριο Σένι πωρώνει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ