ΣΤΗΛΕΣ

Η πιο απίστευτη κίτρινη κάρτα της χρονιάς

Η πιο απίστευτη κίτρινη κάρτα της χρονιάς

Ο αρχηγός της Σαν Λορένσο κατάφερε να γράψει ιστορία στο ματς με τη Μπόκα Τζούνιορς καθώς δέχτηκε κίτρινη κάρτα πριν γίνει η πρώτη σέντρα! Διαβάστε τον απίστευτο λόγο (video).

Ο Πάμπλο Αλβαράδο αντίκρυσε πιθανότατα την πιο γρήγορη κάρτα που έχει βγει σε παίκτη σε πλαίσιο επαγγελματικού ποδοσφαιρικού αγώνα και μάλιστα για έναν από τους πιο απίστευτους λόγους θα μπορούσε να διανοηθεί κανείς.

Ο λόγος για την αναμέτρηση του αργεντίνικου πρωταθλήματος μεταξύ της Σαν Λορένσο και της Μπόκα Τζούνιορς, με τον καπιτάνο των γηπεδούχων να βγάζει τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες πριν την έναρξη του αγώνα και αμέσως μετά να βλέπει τον διαιτητή να τον "κιτρινίζει".

Ο 27χρονος αρχηγός της Σαν Λορένσο έμεινε έκπληκτος από την απόφαση του διαιτητή, με τον άρχοντα του αγώνα να του εξηγεί από την πλευρά του πως τον τιμώρησε επειδή η ομάδα του εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενη από παιδιά.

Το γεγονός αυτό, η είσοδος στο γήπεδο μαζί με παιδιά που παίζουν το ρόλο των "μασκότ", αποτελεί κοινή πρακτική στα περισσότερα πρωταθλήματα του κόσμου, όμως στην Αργεντινή δεν επιτρέπεται και τιμωρείται βάσει κανονισμού.

Έτσι, ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να τιμωρήσει τον Αλβαράδο, με την ιδιότητα του αρχηγού της ομάδας.

Σημειώνεται πως αν και με κάρτα εις βάρος του από το "μηδέν" του αγώνα, ο Αλβαράδο κατάφερε να μην αποβληθεί και πανηγύρισε μία σπουδαία επιτυχία της ομάδας του, το 1-0 απέναντι στη Μπόκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ