ΣΤΗΛΕΣ

Η πινακίδα του φανατικού οπαδού της Γιουνάιτεντ

Η πινακίδα του φανατικού οπαδού της Γιουνάιτεντ

Ένας φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε πέρυσι μια πινακίδα αυτοκινήτου που συμβόλιζε τα 20 πρωταθλήματα του συλλόγου, με το αναγραφόμενο Χ20 UTD. Την προηγούμενη σεζόν η Γιουνάιτεντ τελικά το έχασε από τη Σίτι, όμως φέτος η πινακίδα του οπαδού απέκτησε μεγάλη αξία!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε ως αποτέλεσμα την διπλή χαρά για έναν οπαδό της. Όχι μόνο το χάρηκε επειδή κατέκτησε την κούπα η αγαπημένη του ομάδα, αλλά και γιατί μπορεί να βγάλει πάνω από 3.000 λίρες από το γεγονός αυτό.

Ο συγκεκριμένος οπαδός αγόρασε την πινακίδα με αριθμό κυκλοφορίας το Χ20 UTD, το οποίο συμβολίζει τα 20 πρωταθλήματα που κατέκτησε η Γιουνάιτεντ, κι έτσι αποκτάει μεγάλη αξία.

Ο Ματ Σουπικ, μαζί με έναν συνεργάτη του δουλεύουν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και αποφάσισαν να αγοράσουν την πινακίδα αυτή τον Ιούνιο του 2011, βλέποντάς την ως μια επένδυση, η οποία θα είχε μεγάλη χρηματική αξία στο μέλλον.

Πέρυσι δεν τους "βγήκε", καθώς η μισητή συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι, κατέκτησε το πρωτάθλημα. Αλλά η επένδυση των δυο αντρών, έπιασε τόπο φέτος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: "Είχα δει κάποιον στο παρελθόν να κάνει κάτι παρόμοιο, και σκέφτηκα γιατί όχι; Έτσι αφού κερδίσαμε το 19ο πρωτάθλημα, εγώ και ο συνεργάτης μου σκεφτήκαμε να βρίσκαμε μια πινακίδα με αυτό τον αριθμό κυκλοφορίας".

"Μόλις είδαμε αυτή που έγραφε X20 UTD, ενθουσιαστήκαμε. Ξέραμε ότι ήταν αυτό ακριβώς που ψάχναμε. Πέρυσι λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος νομίζαμε ότι η πινακίδα μας θα επιβεβαιωνόταν, αλλά τελικά αυτό έγινε φέτος".

Η πινακίδα του φανατικού οπαδού της Γιουνάιτεντ

"Αναρωτιόμασταν πέρυσι πόσο καιρό θα περιμέναμε για να επιβεβαιωθεί η πινακίδα μας, αλλά πιστεύαμε ότι δεν θα αργήσει ο Σερ Άλεξ να κατακτήσει άλλο ένα πρωτάθλημα".

Ως φανατικός οπαδός της ομάδας, ο Ματ, ήθελε να την κρατήσει για τον ίδιο, αλλά το γεγονός ότι κατέχει το 50% από αυτή θα οδηγούσε αυτόν και τον συνεργάτη του σε τσακωμούς για το ποιος θα την είχε: "Σκεφτόμουν να την κρατήσω για μένα, γιατί στο αμάξι μου που είναι κόκκινο και άσπρο θα πήγαινε τέλεια. Αλλά μπορεί να τσακωνόμασταν με τον φίλο μου που την έχουμε μαζί για το ποιος θα την κρατούσε. Έτσι είπαμε να την πουλήσουμε και να μοιραστούμε τα λεφτά".

Ο Άγγλος λοιπόν ξεκίνησε μια δημοπρασία, ώστε να πουλήσει την συλλεκτική αυτή πινακίδα σε κάποιον εξίσου τρελό οπαδό της Γιουνάιτεντ: "Είναι περίεργο να πουλήσεις μια πινακίδα και καθόλου εύκολο να θέσεις μια τιμή. Ωστόσο είναι συλλεκτική και σε μερικά χρόνια θα είναι μια υπενθύμιση για το 20ο πρωτάθλημα της Γιουνάιτεντ".΄

Τώρα για όποιον ενδιαφέρεται, η πινακίδα πωλείται μεσω eBay και η αρχική της τιμή είναι οι 3.000 λίρες. Ωστόσο, ο Ματ λαμβάνει και προσφορές μέσω e-mail από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, στο [email protected] !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ