ΣΤΗΛΕΣ

Η πανέμορφη (θηλυκή) οικογένεια της κυρίας Ρομπέρτο

Η πανέμορφη (θηλυκή) οικογένεια της κυρίας Ρομπέρτο
INTIME SPORTS

Η εντυπωσιακή Μάρτα Ντομίνγκες, μας "σύστησε" την μητέρα της και τις αδερφές της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Η ομορφιά είναι οικογενειακό τους χάρισμα. Δείτε φωτογραφία και θα καταλάβετε.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "Miss Karaiskaki", αφού σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της. Ο λόγος για την εντυπωσιακή σύζυγο του Ρομπέρτο, Μάρτα Ντομίνγκες, που έχει... ομορφύνει τα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης".

Φανατική θαυμάστρια του συζύγου της και του Ολυμπιακού, η Μάρτα δεν απουσιάζει από κανένα παιχνίδι της ομάδας και ο φωτογραφικός φακός την έχει "πιάσει" σε πολλές όμορφες στιγμές. Όλα αυτά βέβαια, τα ξέρουμε και τα βλέπουμε.

Αυτό που δεν ξέραμε, αλλά φανταζόμασταν είναι πως εξίσου εντυπωσιακή είναι και η μητέρα της με τις αδερφές της. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο παράδειγμα για να εξηγήσουμε την φράση "το μήλο, κάτω από τη μηλιά θα πέσει".

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στον λογαριασμό της στο twitter, η Μάρτα και θα καταλάβετε, όσα γράψαμε παραπάνω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ