ΣΤΗΛΕΣ

Η νέα σύντροφος του Μαραντόνα!

Η νέα σύντροφος του Μαραντόνα!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρήκε νέο έρωτα στο πρόσωπο της -κατά 30 χρόνια μικρότερής του- Ροσίο Ολίβα, και της έκανε μάλιστα δήλωση αγάπης μέσω... πλακάτ. Δείτε photos!

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό του με την Βερόνικα Οχέδα, από την οποία απέκτησε την περασμένη εβδομάδα τον Ντιέγκο Φερνάντο, η καρδιά του "Πίμπε Ντ'Όρο" άρχισε και πάλι να χτυπάει δυνατά...

Αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Μαραντόνα μέσω φωτογραφίας του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα της πατρίδας του "Perfil", όπου απεικονίζεται να κρατάει ένα πλακάτ που είναι γραμμένη η φράση "Ρόσιο σε αγαπώ"!

Παραλήπτρια του μηνύματος του 52χρονου Αργεντίνου θρύλου της μπάλας είναι η κατά 30 χρόνια μικρότερή του, Ροσίο Ολίβα, με τον αδερφό της να παραδέχεται πως "υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και τον Μαραντόνα".

Η νέα "μούσα" του Μαραντόνα σπουδάζει ιατρική όμως ο μεγάλος της έρωτας είναι το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα η Ρίβερ Πλέιτ, μεγάλη αντίπαλος δηλαδή της Μπόκα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του ο "Ντιεγκίτο".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Τύπο της Αργεντινής, το ζευγάρι πρωτογωρίστηκε το 2010 στη Μαρ ντελ Πλάτα, όπου η Ροσίο κατάφερε να πλησιάσει το είδωλό της, ενώ το φλερτ τους ξεκίνησε πέρυσι στην Ισπανία όπου βρέθηκε η Ροσίο στο πλαίσιο περιοδείας της γυναικείας ομάδας της Ρίβερ Πλέιτ.

Η νέα σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα

Η νέα σύντροφος του Μαραντόνα!
Η νέα σύντροφος του Μαραντόνα!
Η νέα σύντροφος του Μαραντόνα!
Η νέα σύντροφος του Μαραντόνα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ