ΣΤΗΛΕΣ

Η νέα "καυτή" σύντροφος του Στσέσνι

Η νέα "καυτή" σύντροφος του Στσέσνι
© FACEBOOK/MARINALUCZENKO

Αν ψάχνει κανείς τους λόγους για τη φετινή σούπερ χρονιά του Βόιτσιεχ Στσέσνι στην Άρσεναλ, τότε θα πρέπει να σταθεί σε ένα όνομα: Μαρίνα Λουτσένσκο (photos).

Η Μαρίνα Λουτσένκο αποτελεί εδώ και καιρό τη σύντροφο του Στσέσνι και ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ θέλησε να το μοιραστεί αυτό με πολύ κόσμο που τον ακολουθεί μέσω Facebook, λίγο μετά την ισοπαλία 1-1 με την Έβερτον στο "Emirates".

"Χαρούμενος... με την Μαρίνα Λουτσένκο", ήταν το μήνυμα του 23χρονου το οποίο συνόδευε μία φωτογραφία που τους απεικονίζει μαζί, με τους συμπατριώτες και συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της χώρας, Λεβαντόβσκι και Μπλαστσικόβσκι, να επιδοκιμάζουν τη σχέση κάνοντας "like" στη σχετική ανάρτηση.

Η νέα "καυτή" σύντροφος του Στσέσνι
© FACEBOOK/WOJCIECH SZCZESNY

Η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Πολωνός γκολκίπερ, όπου απεικονίζεται μαζί με την Μαρίνα Λουτσένκο

Φυσικά, λίγη ώρα αργότερα η ίδια φωτογραφία ανέβηκε και από την Πολωνή τραγουδίστρια και μοντέλο στον δικό της λογαριασμό στο Facebook, επιβαιώνοντας ουσιαστικά πως είναι ζευγάρι με τον Στσέσνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ