ΣΤΗΛΕΣ

Η "μούσα" του Τζουζέπε Ρόσι!

Η "μούσα" του Τζουζέπε Ρόσι!

Η Βερόνικα Τσάρντι "έκαψε καρδιές" μέσα από τη συμμετοχή της στην ιταλική έκδοση του "Big Brother", με τον Τζουζέπε Ρόσι να προστίθεται και αυτός στους θαυμαστές της μέσω σχολίων του στο Twitter (video)!

Η 25χρονη Ιταλίδα ήταν μία από τις σταρ της τελευταίας έκδοσης του ιταλικού ριάλιτι, με την φήμη της να εξαπλώνεται ακόμα περισσότερο μετά την είσοδό της σε ένα ακόμα παιχνίδι, το "Human take control".

Ένας από τους πολλούς που έχασε το... μυαλό του με την μελαχροινή σόουγουμαν φαίνεται πως είναι και ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Τζουζέπε Ρόσι, ο οποίος χρησιμοποίησε τη σελίδα του στο Twitter για να εξυμνήσει την ομορφιά της.

"Τί ακριβώς είναι το "Human take control"; Τέλος πάντων, η Βερόνικα έγινε πιο ωραία, ή είναι η εντύπωσή μου;", έγραψε ο "Πεπίτο" στη σελίδα του.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναρωτιούνται μάλιστα ποια θα είναι η αντίδραση της Τσάρντι όταν διαβάσει αυτά τα κοπλιμέντα από τον διάσημο συμπατριώτη της, από τη στιγμή μάλιστα που δήλωσε πρόσφατα ικανοποιημένη που βρήκε σύντροφο "ξένο" προς τον κόσμο του θεάματος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ