ΣΤΗΛΕΣ

Η Λαρίσα τρέλανε τον... Μαραντόνα!

Η Λαρίσα τρέλανε τον... Μαραντόνα!

H "καυτή μούσα" του Μουντιάλ 2010, Λαρίσα Ρικέλμε, μάγεψε μέχρι και τον Μαραντόνα που τη θέλει παρτενέρ του στο διάσημο ανά τον κόσμο σόου "Dancing with the Stars"!

Η Παραγουανή μοντέλο σαγήνευσε με τις δημόσιες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων των Παραγουάης στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο (με μόνιμο αξεσουάρ το σέξι μπλουζάκι-θήκη κινητού), ενώ με τις αμέτρητες αισθησιακές φωτογραφήσεις της κατάφερε να "πάρει το μυαλό" ακόμα και του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου στην Αργεντινή, ο άλλοτε "Πίμπε Ντ'Όρο" έχει μαγευτεί σε τέτοιο βαθμό από το σεξ απίλ της Ρικέλμε ώστε να επιθυμεί να αποτελέσει ζευγάρι μαζί της στην τηλεοπτική εκπομπή "Χορεύοντας με τα Αστέρια" που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Μπουένος Άιρες.

Τα ίδια μέσα αναφέρουν ότι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικό της Άργεντινής έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τον παραγωγό της εκπομπής και καλό του φίλο, Μαρσέλο Τινέλι, να μεσολαβήσει για να αποδεχτεί η Ρικέλμε την πρόταση να συμμετάσχει στο σόου αλλά και να αποτελέσει τη δική του ντάμα.

Να σημειωθεί ότι πέρα από τα ονόματα των Μαραντόνα και Ρικέλμε, υπάρχουν και άλλοι διάσημοι που έχουν ακουστεί για να φιλοξενηθούν στον νέο κύκλο της εκπομπής, μεταξύ των οποίων η Πάμελα Άντερσον και ο Μάικλ Τάισον!

Απολαύσε τη Λαρίσα Ρικέλμε μέσα από διάφορες φωτογραφήσεις της

http://www.lavozlibre.com/images/get/8232/0/N/galerias/pura-sensualidad.jpg

http://www.lavozlibre.com/images/get/8252/0/N/galerias/reina-de-la-tv.jpg

http://www.lavozlibre.com/images/get/8251/0/N/galerias/casera.jpg

http://www.lavozlibre.com/images/get/8249/0/N/galerias/soberbia.jpg

http://www.lavozlibre.com/images/get/8250/0/N/galerias/integra.jpg

http://www.lavozlibre.com/images/get/8247/0/N/galerias/sincera.jpg

http://www.lavozlibre.com/images/get/8243/0/N/galerias/vengativa.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ