ΣΤΗΛΕΣ

Η "καυτή" (πρώην) σύντροφος του Ντιέγκο Κόστα

Η "καυτή" (πρώην) σύντροφος του Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα είναι "hot" από το ξεκίνημα της σεζόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης όμως και η πρώην σύντροφός του δεν πάει πίσω... Δείτε την σε άκρως αισθησιακή φωτογράφηση (pics)!

Την ώρα που ισπανική και βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία "σφάζονται στα πόδια" του Ντιέγκο Κόστα για το ποια εθνική ομάδα θα τον έχει στη διάθεσή της, η Μιτσέλ Ζουάνε βρήκε την κατάλληλη ευκαιριά για να εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Ο λόγος για την πρώην σύντροφο του 25χρονου επιθετικού των "ροχιμπλάνκος", η οποία γδύθηκε για χάρη του ισπανικού ανδρικού περιοδικού Interviù, χαρίζοντας συν τοις άλλοις και ορισμένες πικάντικες λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον παίκτη.

Η Βραζιλιάνα, που ζει τα τελευταία 4 χρόνια στην Ισπανία, αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Κόστα το 2010 σε μία γιορτή στο σπίτι του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ενώ υποστήριξε πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν πολύ στοργικός και της προσέφερε αρκετά δώρα στο ξεκίνημα της σχέσης τους.

Η "καυτή" (πρώην) σύντροφος του Ντιέγκο Κόστα

Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Κόστα στο εξώφυλλο του ισπανικού περιοδικού Interviù, για το τεύχος Οκτωβρίου

"Είναι πολύ διασκεδαστικός, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για εξαιρετικό παιδί. Μου άρεσαν τα χέρια του, τα πόδια του, όμως το πιο δυνατό σημείο του είναι πως έχει μεγαλύτερη αντοχή και από αυτή που έχει εντός γηπέδου.Ήταν πολύ βιτσιόζος".

Όσο για την αιτία που η σχέση τους έλαβε τέλος παρά την έλξη που υπήρχε; Η απάντηση διά στόματος της Μιτσέλ Ζουάνε:

"Ήταν πολύ γυναικάς, σε ένα μάλιστα βραζιλιάνικο πάρτι στη Μαδρίτη προσπάθησε να "στριμώξει" την αδερφή μου..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ