ΣΤΗΛΕΣ

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ουντινέζε-Ρόμα

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ουντινέζε-Ρόμα

Η απουσία του Τότι δεν προβληματίζει την Λάουρα Κρεμάσκι η οποία προέβλεψε, με άκρως αισθησιακό τρόπο, πως η Ρόμα θα κάνει το "9 στα 9" με αντίπαλο την Ουντινέζε (photo).

Μετά τον θρίαμβο επί της Νάπολι την περασμένη αγωνιστική που την έφερε στο +5 από τους "παρτενοπέι" και τη Γιουβέντους, η Ρόμα έχει μία ακόμα πρόκληση μπροστά της: να φτάσει στο εκπληκτικό "9 στα 9" από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ που κατέχει η Γιουβέντους από το 2005.

Η αποστολή της πάντως το απόγευμα της Κυριακής (27/10) κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, με τους Φραντσέσκο Τότι και Ζερβίνιο να έχουν τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και τον Ρούντι Γκαρσία να περιμένει από τους αντικαταστάτες τους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει ο Μάρκο Μποριέλο φανέλα βασικού παίζοντας στη θέση του καπιτάνο της Ρόμα, με τον Λιάιτς να αντικαθιστά τον Ζερβίνιο και τον Πιάνιτς να μετατοπίζεται σε αυτό που ο τεχνικός των "τζαλορόσι" έχει αποκαλέσει "ψευτοεννιάρι".

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ουντινέζε-Ρόμα

Για μία ακόμα αγωνιστική της Serie A, η Λάουρα Κρεμάσκι προέβλεψε νίκη της Ρόμα. Θα δικαιωθεί και πάλι;

Ανεξάρτητα πάντως από τις αλλαγές στην ενδεκάδα με τις οποίες θα εμφανιστεί η πρωτοπόρος της Serie A, η Λάουρα Κρεμάσκι εξακολουθεί να είναι αισιόδοξη υπέρ των πρωτευουσιάνων για την αναμέτρηση με τις "ζέβρες".

Η "βασίλισσα των προγνωστικών" για λογαριασμό της Corriere dello Sport κλήθηκε να κάνει την εκτίμησή της για το ματς της ημέρας και επέλεξε το Ουντινέζε-Ρόμα, προβλέποντας με τον δικό της άκρως αισθησιακό τρόπο πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι 2-0 για την ομάδα του Γκαρσία.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δικαιωθεί, η Ρόμα θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία την ερχόμενη Τετάρτη (30/10), κάνοντας το "10 στα 10" στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κιέβο Βερόνα.

Η πρόβλεψη της Λάουρα Κρεμάσκι για το Ουντινέζε-Ρόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ