ΣΤΗΛΕΣ

Η ιστορία του ball boy και το Twitter που πήρε φωτιά

Η ιστορία του ball boy και το Twitter που πήρε φωτιά

Διαβάστε πώς έτυχε να είναι ball boy στην αναμέτρηση της Σουόνσι με την Τσέλσι ο Τσάρλι Μόργκαν, ποια ήταν η ατάκα στο Twitter που έκανε θραύση και ποιος είναι ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε αμέσως μετά το περιστατικό.

Έναν απροσδόκητο πρωταγωνιστή είχε ο επαναληπτικός ημιτελικός του Λιγκ Καπ μεταξύ των Σουόνσι και Τσέλσι.

Ο λόγος για ένα ballboy, το οποίο έκλεψε την παράσταση λίγο μετά το 80' για μία αψιμαχία που είχε με τον Έντεν Αζάρ.

Αιτία αυτής ήταν η απόφαση του νεαρού Τσάρλι Μόργκαν, γιου του διευθυντή της Σουόνσι, Μόργκαν, να κάνει καθυστερήσεις και να μη δώσει εγκαίρως την μπάλα για να γίνει το ελεύθερο. Αυτό εκνεύρισε τον Αζάρ, ο οποίος αρχικά τον έσπρωξε και στη συνέχεια τον κλώτσησε με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Αυτό το περιστατικό ήταν αρκετό για να γίνει διάσημος ο Μόργκαν, ο οποίος από τους 3.500 followers που είχε στο Twitter ξεπέρασε μέσα σε λίγες ώρες τους 78.000!

Μέσω αυτού, μάλιστα, ενημέρωσε για το πώς έφτασε να είναι τελικά ένα από τα ball boys της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αρχικά έκανε το ακόλουθο tweet: "Ο βασιλιάς των ball boys επέστρεψε για να κάνει την τελευταία του εμφάνιση".

"Όταν λες τελευταία;" ήταν η ερώτηση που δέχτηκε για να απαντήσει ο Μόργκαν: "Δεν κάνω αυτή τη δουλειά φέτος. Μου ζητήθηκε να επιστρέψω και να τους βοηθήσω, επειδή ένα παιδί δεν μπορούσε να πάει λόγω του χιονιού".

Η ιστορία του ball boy και το Twitter που πήρε φωτιά
© ACTION IMAGES

Από εκεί και πέρα, λίγο μετά το χθεσινό (23/1) περιστατικό δημιουργήθηκε ψεύτικος λογαριασμός (@SwanseaBallBoy) προκειμένου να διακωμωδήσει αυτό που είχε προηγηθεί. "Είχα μία κλήση από τον Φέργκι, θέλει να υπογράψω τετραετές συμβόλαιο, να το δεχτώ;" ήταν η καλύτερη ατάκα του εννοώντας πως ο αληθινός πρωταγωνιστής (Μόργκαν) ήταν υπερβολικός στις αντιδράσεις του.

Ωστόσο, η ατάκα που συνολικά ξεχώρισε ήταν η ακόλουθη: "Ο Αζάρ κλώτσησε το ball boy για να του πάρει την μπάλα. Ο Τόρες θα είχε αστοχήσει, ο Κόουλ θα τον είχε πυροβολήσει και ο Τέρι θα τον είχε πηδ....ει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ