ΣΤΗΛΕΣ

Η Ιρίνα εξάπτει τη φαντασία για Παρί-Κριστιάνο!

Η Ιρίνα εξάπτει τη φαντασία για Παρί-Κριστιάνο!

H Ιρίνα Σάικ ρωτήθηκε για το αν το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο συνδέεται με την Παρί Σεν Ζερμέν και "άναψε φωτιές" καθώς εξομολογήθηκε την αγάπη της για το Παρίσι! Διαβάστε αναλυτικά.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Παρί; Δεν το ξέρω, δεν ασχολούμαι με τα ποδοσφαιρικά του ζητήματα. Ξέρω μόνο ότι αγαπώ το Παρίσι". Με αυτά τα λόγια φρόντισε η εντυπωσιακή σύντροφος του CR7 να εξάψει τη φαντασία των οπαδών των πρωταθλητών Γαλλίας, και συνέχισε:

"Κάθε φορά που έρχομαι στο Παρίσι είμαι ευτυχισμένη. Ο κόσμος είναι φιλικός και φιλόξενος. Όλα είναι απολύτως τέλεια. Νοτρ-Νταμ, Λούβρο...

Το Παρίσι μου θυμίζει την Αγία Πετρούπολη με τα ιστορικά του αξιοθέατα και τις γωνίες του δρόμων που είναι γεμάτες ιστορία. Είμαι ερωτευμένη με το Παρίσι και ελπίζω να περάσω περισσότερο χρόνο στο μέλλον σε αυτή την υπέροχη πόλη.

Η Ιρίνα εξάπτει τη φαντασία για Παρί-Κριστιάνο!

Εάν θα πείσω τον Ρονάλντο να μεταγραφεί στην Παρί. Δεν ασχολούμαι με τις δικές του υποθέσεις αλλά μπορώ να σας πω ότι αγαπώ το Παρίσι", κατέληξε η Ρωσίδα τοπ-μόντελ.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε τον περασμένο Σεπτέμβριο συμβόλαιο που τον δένει στη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 17.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ