ΣΤΗΛΕΣ

Η "hot" πρόταση στον Ασπρίγια για ταινία πορνό!

Η "hot" πρόταση στον Ασπρίγια για ταινία πορνό!

Εταιρία παραγωγής στην Κολομβία προσφέρει 7.000 ευρώ στον Φαουστίνο Ασπρίγια για να πάρει μέρος σε ταινία πορνό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια δεν είναι πια ο ταχύτατος και εκρηκτικός επιθετικός που θαύμασαν όλοι οι φίλαθλοι στα γήπεδα του κόσμου, όμως ακόμα και τώρα στα 43 του χρόνια συνεχίζει να απολαμβάνει δημοσιότητα έστω για και μη ποδοσφαιρικούς λόγους.

Αυτή τη φορά το όνομα του ανέβηκε στον αφρό μετά την πρόταση που δέχτηκε από την "Santa Latina", εταιρία παραγωγής στην πατρίδα του, για να εμφανιστεί σε ταινία πορνό.

Όπως έγινε μάλιστα γνωστό, η πρόταση στον Κολομβιανό πρώην άσο της μπάλας ήταν να συμμετέχει σε γυρίσματα που θα διαρκέσουν μία εβδομάδα, έναντι του ποσού των 7.000 ευρώ.

"Πρόκειται για μία μοναδική προσφορά, που περιμένει την άμεση απάντησή σου. Είμαστε πεπεισμένοι πως με λίγη προπόνηση μπορείς να δείξεις σε όλη την Κολομβία ένα ακόμα ταλέντο, πέρα από αυτά που γνωρίζει.

Η Santa Latina παρακολουθεί για χρόνια την επιτυχημένη καριέρα σου που σε έχει μετατρέψει σε ένα εθνικό σύμβολο στην Κολομβία.

Descripción: Tino Asprilla de visita por las oficinas de Atletico Nacional (NAL). Personajes: Faustino Asprilla "Tino". Fecha de evento: 28/01/2013. Foto:  Julio César Herrera Echeverri
Descripción: Tino Asprilla de visita por las oficinas de Atletico Nacional (NAL). Personajes: Faustino Asprilla "Tino". Fecha de evento: 28/01/2013. Foto: Julio César Herrera Echeverri EL COLOMBIANO

Είμαστε σίγουροι πως το στιλ ζωής σου και ο πόλεμος των μίντια που βρίσκεται από πίσω θα παίξουν ρόλο στο να πάρεις αυτή την απόφαση", ήταν το μήνυμα που έστειλαν στον "Τίνο" οι παραγωγοί της ταινίας.

Το να ποζάρει γυμνός μπροστά σε δημόσια θέα δεν θα είναι πάντως κάτι το καινούριο για τον Φαουστίνο Ασπρίγια καθώς πριν μερικά χρόνια είχε κάνει γυμνή φωτογράφηση, κάτι που είχε υπερασπιστεί έντονα.

"Δεν έχω καμία ντροπή, ζω τη ζωή μου με χαλαρό τρόπο, δεν μου αρέσει να δημιουργούνται προβλήματα για κάτι απόλυτα φυσικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ