ΣΤΗΛΕΣ

Η γλυκιά συγγνώμη του Λεμπρόν

Η γλυκιά συγγνώμη του Λεμπρόν

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε ένα κουτί cupcakes στους γείτονες του στο Κλίβελαντ, προκειμένου να απολογηθεί για την αναστάτωση που προκλήθηκε εξαιτίας της απόφασης του να επιστρέψει στους Καβαλίερς.

Για μέρες πριν ανακοινώσει την επιστροφή του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς το σπίτι του Λεμπρόν Τζέιμς στην πόλη πολιορκούνταν από φίλους του Κλίβελαντ που τον ήθελαν πίσω στην ομάδα.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στην περιοχή, ενώ σημειώθηκε κίνηση στους δρόμους γύρω από τη μόνιμη κατοικία της οικογένειας του σταρ του NBA.

Ολόκληρη αυτή η φασαρία έκανε τον Λεμπρόν να νιώθει άσχημα για την αναστάτωση που προκάλεσε στην περιοχή. Έτσι αποφάσισε να στείλει ένα κουτί cupcakes στους γείτονες μαζί με μια κάρτα.

Ήταν γραμμένα τα παρακάτω λόγια: " Αγαπητέ φίλε, γνωρίζουμε πως η ατμόσφαιρα ήταν ανυπόφορη στη γειτονιά τις τελευταίες εβδομάδες. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη που ζούμε σε αυτή την υπέροχη κοινότητα και είμαστε ευλογημένοι που έχουμε γείτονες με κατανόηση όπως είσαστε εσείς".

Το κουτί περιείχε δώδεκα cupcakes δύο διαφορετικών γεύσεων από ένα ζαχαροπλαστείο που πουλάει αποκλειστικά δύο γεύσεις που ανέπτυξε το ίδρυμα του Τζέιμς. Τα έσοδα από την πώληση των cupcakes "homecourt chocolate chunk" και "just a kid from Akron cherry cola" διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι γείτονες πάντως εκτίμησαν την κίνηση του Λεμπρόν. Παραχώρησαν δε και συνέντευξη στην τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ