ΣΤΗΛΕΣ

Η γκάφα της χρονιάς στο NBA!

Η γκάφα της χρονιάς στο NBA!

Οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν 4-2 στη σειρά των τελικών παίρνοντας τον πρώτο τίτλο τους στο NBA, όμως η "Miami Herald" έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταθλητές... Χιτ μέσω διαφημιστικής καταχώρησης που φιλοξένησε!

Η αλυσίδα καταστημάτων "Macy's" είχε πληρώσει για ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα προκειμένου να διαφημίσει προϊόντα με το σήμα των Χιτ, μεταξύ των οποίων και φανελάκια με τον τίτλο "Πρωταθλητές", όμως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να οδηγεί το Ντάλας στην κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα μέσα στη Φλόριντα.

Δυστυχώς όμως, η εφημερίδα είχε ήδη τυπωθεί πριν από τον έκτο τελικό, με αποτέλεσμα να βγει τη Δευτέρα με μία σελίδα... αποθεωτική για τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την παρέα του, και όλοι να κάνουν λόγο για μία από τις γκάφες της χρονιάς στις ΗΠΑ.

"Μία διαφήμιση δημοσιεύτηκε σήμερα κατά λάθος σε αρκετά φύλλα της Miami Herald. Λυπούμαστε για το λάθος και ζητούμε συγγνώμη", ήταν η απολογία της εφημερίδας μέσω του διαδικτύου. Όμως το "κακό" είχε ήδη γίνει...

Η γκάφα της χρονιάς στο NBA!

Γράψτε λάθος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ