ΣΤΗΛΕΣ

Η εισβολή των οπαδών της Φορτούνα

Η εισβολή των οπαδών της Φορτούνα
Πανηγύρια παικτών Φορτούνα

Δείτε το "ντου" που έκαναν οι οπαδοί της Φορτούνα Ντίσελντορφ στον αγωνιστικό χώρο τη στιγμή που ο αγώνας κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου βρισκόταν στις καθυστερήσεις και τις αντιδράσεις των παικτών (vid).

Την άνοδό της στην Μπουντεσλίγκα πανηγυρίζει από το βράδυ της Τρίτης (15/5) η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η ομάδα του Νόρμπερτ Μέιερ μετά τον πρώτο αγώνα και τη νίκη μέσα στο Βερολίνο επί της Χέρτα ήταν το μεγάλο φαβορί και επιβεβαίωσε τις προσδοκίες.

Μπορεί να έμεινε στο 2-2, αλλά ακόμα και η ισοπαλία ήταν αρκετή για να πάρει η Φορτούνα την άνοδο και η Χέρτα του Ότο Ρεχάγκελ να υποβιβαστεί. Τα πανηγύρια για το επίτευγμα των γηπεδούχων ήταν πολύ μεγάλα με τους οπαδούς να αποδεικνύονται ιδιαίτερα ανυπόμονοι.

Ο διαιτητής του αγώνα είχε δείξει επτά λεπτά καθυστερήσεων, αλλά στο 6ο λεπτό μερίδα των οπαδών αποφάσισε να μπει στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι. Αυτό έκανε έξαλλους τους παίκτες της Φορτούνα, για την οποία το τέλος ήταν αίσιο, αφού το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μετά από 20 λεπτά. Βέβαια τα νεύρα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων ήταν τόσο τεταμένα που δεν έλειψαν και οι διαπληκτισμοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ