ΣΤΗΛΕΣ

Η εφιαλτική βραδιά του Τζον Τέρι!

Η εφιαλτική βραδιά του Τζον Τέρι!

Οι παίκτες της Λίβερπουλ βάλθηκαν να... εκθέσουν τον Τζον Τέρι στο χορτάρι του "Άνφιλντ". Δείτε τις τρεις "ποδιές" που έγιναν στον αρχηγό της Τσέλσι μέσα σε διάστημα 13 λεπτών (video)!

H Tσέλσι ήταν καθόλα σοβαρή και πειστική στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του τροπαίου με το 2-1 επί της Λίβερπουλ , όμως λίγες ημέρες αργότερα οι παίκτες της δεν είχαν ανάλογη διάθεση στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο.

Οι Λονδρέζοι του Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχασαν με κάτω τα χέρια, 4-1 από τη Λίβερπουλ , και το εντυπωσιακό είναι πως χειρότερος όλων στα μετόπισθεν των "μπλε" ήταν ο Τζον Τέρι.

Πέρα από την τεράστια ευθύνη που είχε στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων όπου γλίστρησε και επέτρεψε στον Χέντερσον να φύγει μόνος του και να σκοράρει, ο αρχηγός της Τσέλσι είδε τους παίκτες των "κόκκινων" να του περνούν τρεις φορές τη μπάλα κάτω από τα πόδια στα πρώτα 13 λεπτά της αναμέτρησης!

Το μαρτύριο του Τέρι ξεκίνησε από τον Λουίς Σουάρες ο οποίος τον ταλαιπώρησε σε δύο περιπτώσεις (από την πρώτη μάλιστα ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ της Λίβερπουλ ) ενώ τη σκυτάλη από τον Ουρουγουανό πήρε ο Άντι Κάρολ για να ολοκληρωθεί η βραδιά-εφιάλτης του "JT".

Απολαύστε το video με τις τρεις ντρίμπλες πάνω στον Τζον Τέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ