ΣΤΗΛΕΣ

Η αφοσίωση δεν αποτελεί... Έρμπαν μύθο

Η αφοσίωση δεν αποτελεί... Έρμπαν μύθο

Μια παθιασμένη μητέρα για το φούτμπολ θέλει να αλλάξει το όνομα του γιου της. Διαφωνεί ο σύζυγος της.

Δεν είναι τυχαίο το φαινόμενο με γονείς που ονομάζουν τα παιδιά τους σύμφωνα με το όνομα του αγαπημένο τους αθλητή. Στην πρώην ανατολική Ευρώπη υπάρχουν δεκάδες παιδιά με το όνομα Ρονάλντο, ενώ το φθινόπωρο ο Βαλεντίνο Ρόσι γνώρισε έναν Αυστραλό μπόμπιρα ονόματι Βαλεντίνο Ρόσι.

Ωστόσο είναι ασυνήθιστη περίπτωση για έναν γονιό να ζητά την αλλαγή του ονόματος του παιδιού του. Η απόφοιτη του πανεπιστημίου της Φλόριντα, Τζεν Γουίλι θέλει να αλλάξει το... μισό όνομα του παιδιού της.

Πριν από λίγα χρόνια έφερε στον κόσμο τον Σπέριερ Έρμπαν Γουίλι. Ήθελε να τιμήσει τους δύο αγαπημένους προπονητές της, τον Στιβ Σπέριερ (νυν προπονητής στο πανεπιστήμιο Νορθ Καρολάινα) και τον Έρμπαν Μέγερ.

Επιθυμεί να αφαιρέσει το Έρμπαν, καθώς θεωρεί ότι ο Μέγερ την πρόδωσε, επιλέγοντας να πάει στο πανεπιστήμιο Οχάιο Στέιτ.

" Ανυπομονώ να μεγαλώσω μαζί σου ως Γκέιτορ τα επόμενα χρόνια", έγραψε ο Μέγερ, απευθυνόμενος στο νεογέννητο σε ένα γράμμα που είχε στείλει στην οικογένεια.

Ο Μέγερ, γεννημένος στο Οχάιο και απόφοιτος του Οχάιο Στέιτ αποχώρησε από τους Φλόριντα Γκέιτορς τον περασμένο Γενάρη και στη συνέχεια εργάστηκε ως τηλεσχολιαστής.

Τα Χριστούγεννα του 2009 είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τη θέση του προπονητή στη Φλόριντα, γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ήταν το κεντρικό θέμα των ειδήσεων επί σειρά ημερών. Επανήλθε προς μεγάλη ικανοποίηση της Γουίλι όχι για πάντα από ότι φάνηκε.

Ο σύζυγος της γυναίκας και απόφοιτος του ίδιου πανεπιστημίου, διαφωνεί με την επιθυμία της να αλλάξουν το όνομα του παιδιού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ