ΣΤΗΛΕΣ

Η βρισιά του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς

Η βρισιά του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς

Η κόντρα Ντε Ρόσι-Μάντζουκιτς ξέφυγε από το αγωνιστικο επίπεδο, με τον τηλεοπτικό φακό να "συλλαμβάνει" τον άσο της Ρόμα την ώρα που "στόλιζε" με... γαλλικά τον φορ της Γιουβέντους (videos).

Λίγες ημέρες μετά το έντονο επεισόδιο που είχε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Μαουρίτσιο Σάρι στο πλαίσιο του αγώνα της Νάπολι με την Ίντερ στο "San Paolo" για τα προημιτελικά του Coppa Italia ένας ακόμα καυγάς ήρθε να σημαδέψει ένα ντέρμπι της Serie A με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά δύο ποδοσφαιριστές.

Η βρισιά του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς

Αυτοί ήταν οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Μάριο Μάντζουκιτς στο πλαίσιο του Γιουβέντους-Ρόμα ( 1-0), όταν μετά από τις διαμαρτυρίες του Κροάτη επιθετικού για ένα φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος του ο υπαρχηγός των Ρωμαίων του απηύθυνε την εξής φράση: "Κλείσε το στόμα του σκα@@τσιγγάνε".

Η βρισιά του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς

"Ο Μάντζουκιτς τους έβριζε όλους για δέκα λεπτά και ουδείς του είπε τίποτα, ο Ντε Ρόσι απάντησε στον αντίπαλό του. Θα του μάθω να βάζει το χέρι μπροστά στο στόμα του όταν μιλάει", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το επεισόδιο των δύο παικτών ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ