ΣΤΗΛΕΣ

Η στραβοκλωτσιά του Χουλκ

Zenit's Brazilian forward Hulk celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Champions League group C football match SL Benfica vs FC Zenit Saint Petersburg at the Luz stadium in Lisbon on September 16, 2014. AFP PHOTO/ PATRICIA DE MELO MOREIRA        (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images)
Zenit's Brazilian forward Hulk celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Champions League group C football match SL Benfica vs FC Zenit Saint Petersburg at the Luz stadium in Lisbon on September 16, 2014. AFP PHOTO/ PATRICIA DE MELO MOREIRA (Photo credit should read PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Ζενίτ νίκησε άνετα 3-0 την Αϊντχόφεν και προκρίθηκε στους "16" του Γιουρόπα Λιγκ αλλά την φάση της βραδιάς μας την χάρισε ο Χουλκ. Δείτε το βίντεο.

Ο Χουλκ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη-πρόκριση της Ζενίτ επί της Αϊντχόφεν με 3-0 στην φάση των "16" του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βραζιλιάνος σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Εκτός όμως από το γκολ η βραδιά του Χουλκ σημαδεύτηκε και από ένα άτυχο περιστατικό στο πρώτο ημίχρονο.

Στην προσπάθεια του να σουτάρει με δύναμη από την γωνία της μεγάλης περιοχής της Αϊντχόφεν, με το αριστερό πόδι και όχι με το δεξί με το οποίο πέτυχε το γκολ, έκανε "τσαφ" και η μπάλα αντί να πάρει πορεία προς το τέρμα πέρασε παράλληλα προς την γραμμή της μεγάλης περιοχής και κατέληξε πλάγιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ