ΣΤΗΛΕΣ

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου νίκησε 26-1 σε αγώνα πρωταθλήματος

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου νίκησε 26-1 σε αγώνα πρωταθλήματος

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Ραπίντ Βουκουρεστίου στη Βένους, στην 4η κατηγορία του πρωταθλήματος Ρουμανίας, διαλύοντάς την με 26-1, έχοντας καλό λόγο για να μην τηρήσει fair play.

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου αγωνίζεται στην 4η τη τάξει κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος λόγω χρεών, έχοντας διατηρήσει ορισμένους από τους παίκτες που είχε και στην πρώτη κατηγορία. Η Βένους πρόκειται για μία "νεοφώτιστη" ομάδα στην κατηγορία. Κοινώς, κανονική απόσταση έξι κατηγοριών. Η διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε επί χόρτου, όταν συναντήθηκαν για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη Ραπίντ να επικρατεί με... 26-1!

Ένα σκορ που το... περίμεναν οι άνθρωποι της Ραπίντ, εξαιτίας και του 11-91 με το οποίο πήγε στο ματς η ουραγός της βαθμολογίας, με συνέπεια να αφήσουν ελεύθερη την είσοδο σε δύο θύρες του γηπέδου!

Η... παρωδία αγώνα γίνεται εμφανής και από την εικόνα ορισμένων ποδοσφαιριστών των αντιπάλων...

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου νίκησε 26-1 σε αγώνα πρωταθλήματος

Για την ιστορία, ο πρώην επιθετικός της Οσέρ, της Μονακό και της εθνικής Ρουμανίας, Ντάνιελ Νικουλάε, σημείωσε έξι από τα τέρματα, ενώ δύο γκολ σημείωσε και ο επίσης πρώην διεθνής και αρχηγός της Ραπίντ, Ντάνιελ Πράνκου.

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου νίκησε 26-1 σε αγώνα πρωταθλήματος

Σημειώνεται ότι οι πρώτες τέσσερις ομάδες της βαθμολογίας μπαίνουν σε διαδικασία playoff με τον πρωτοπόρο της κανονικής σεζόν να έχει τέσσερις βαθμούς, τον 2ο να μπαίνει με τρεις, τον 3ο με δύο και τον 4ο με έναν.

Ως εκ τούτου, ο ανταγωνισμός με τη.. νέα Στεάουα για την άνοδο να είναι τεράστιος, εξ ου και γη σημασία των πολλών τερμάτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ