ΣΤΗΛΕΣ

Γυμνός εισβολέας στο Νιούκαστλ-Ατρόμητος!

Γυμνός εισβολέας στο Νιούκαστλ-Ατρόμητος!

Απίστευτο σόου έδωσε ένας οπαδός της Νιούκαστλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς εισέβαλε ολόγυμνος στο γήπεδο και κατάφερε να πιάσει... κουβέντα με παίκτες της ομάδας του (video)!

Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου τους μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, μιας που η ομάδα τους νίκησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League, δεν ήταν όμως μόνο αυτοί που κέρδισαν δόξα το βράδυ της Πέμπτης.

Και αυτό γιατί διεκδίκησε το διικό του... μερίδιο και ένας οπαδός των "καρακάξων" (εικάζουμε πως είχε πάει στο γήπεδο για να δει την ομάδα του), ο οποίος "μπούκαρε" στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του αγώνα και έκανε βόλτα ολόγυμνος για περίπου μισό λεπτό στο χορτάρι.

Οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου "πιάστηκαν στον ύπνο", καθώς ο οπαδός μπήκε ανενόχλητος κάποια στιγμή που υπήρχε διακοπή στο ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποχώρησε σαν... κύριος υπό τις επευφημίες του κοινού του "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Δείτε το video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ