ΣΤΗΛΕΣ

Γυμνή αν το πάρει η Παραγουάη!

Γυμνή αν το πάρει η Παραγουάη!

Έναν χρόνο μετά το "σόου" της στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, η Λαρίσα Ρικέλμε επέστρεψε στις εξέδρες και έδωσε υπόσχεση για στριπτίζ εντός γηπέδου αν η εθνική ομάδα της χώρας της κατακτήσει το φετινό Κόπα Αμέρικα (pics)!

Μέρες... 1999 όπου η Παραγουάη νικούσε (μέσα στην πατρίδα της) 3-0 τη Βραζιλία και κατακτούσε το Κόπα Αμέρικα θέλουν να ξαναζήσουν αυτό το καλοκαίρι οι "ουδέτεροι" φίλαθλοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και το κίνητρο δεν είναι άλλο από την παρουσία της Λαρίσα Ρικέλμε στο πλευρό της "Albirroja".

Η διασημότερη οπαδός της Παραγουάης και "μούσα του Μουντιάλ 2010", η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο πριν από έναν χρόνο με το περίφημο σέξι μπλουζάκι στα χρώματα της ομάδας (λειτουργούσε και ως θήκη για το κινητό της τηλέφωνο...) φρόντισε να "χτυπήσει" και πάλι, υποσχόμενη "μία από τα ίδια" και σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Με λίγα λόγια: "Αν η Παραγουάη πάρει το Κόπα Αμέρικα τότε θα εμφανιστώ γυμνή εντός γηπέδου", ήταν το μήνυμα του σέξι μοντέλου, το οποίο είδε πέρυσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της να φτάνει μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά εκεί να αποκλείεται από την -μετέπειτα κάτοχο- Ισπανία.

"Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά σε αυτό το Κόπα Αμέρικα", πρόσθεσε με δηλώσεις της η Ρικέλμε, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αργεντινή, ενώ δήλωσε "παρούσα" στις εξέδρες του "Brigadier General Estanislao Lopez" το βράδυ της Κυριακής, για να παρακολουθήσει διά ζώσης την πρεμιέρα της Παραγουάης με αντίπαλο το Εκουαδόρ (0-0).

Να σημειωθεί πως όταν έγινε αντιληπτή από τον κόσμο, γνώρισε την αποθέωση, με αρκετούς να της ζητούν μάλιστα να φωτογραφηθεί μαζί τους, μέχρι και να υπογράψει αυτόγραφα!

Γυμνή αν το πάρει η Παραγουάη!

Η Λαρίσα Ρικέλμε έχει φτάσει στο γήπεδο για το Παραγουάη-Εκουαδόρ

Γυμνή αν το πάρει η Παραγουάη!

"Η πιο πιστή οπαδός. Παρούσα η Λαρίσα", το μήνυμα στη σημαία της Παραγουάης

Γυμνή αν το πάρει η Παραγουάη!

Στις εξέδρες για την πρεμιέρα της Albirroja, με το γνωστό μπλουζάκι-θήκη κινητού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ