ΣΤΗΛΕΣ

Γκολκίπερ "ξαλαφρώνει" πάνω του για να μην... κρυώνει!

Γκολκίπερ "ξαλαφρώνει" πάνω του για να μην... κρυώνει!

Ο γκολκίπερ της Σεντ Ετιέν, Ζερεμί Ζανό, αποκάλυψε μία... περίεργη μέθοδο για την καταπολέμηση του ψύχους αυτή την περίοδο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Σεντ Ετιέν αντιμετωπίζει το Σάββατο (4/2) τη Λοριάν σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να διεξαχθεί μέσα σε... πολικές θερμορκασίες (-13C) όμως ο Ζερεμί Ζανό έχει βρει τη λύση απέναντι στο τρομερό κρύο που έχει παραλύσει όλη σχεδόν την Ευρώπη το φετινό χειμώνα.

Όπως παραδέχτηκε ο γκολκίπερ της Σεντ Ετιέν η λύση είναι να φοράει κάποιος παίκτης κοστούμι του σερφ κάτω από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και να... ξαλαφρώνει πάνω του λίγο πριν το τέλος της κάθε αναμέτρησης.

Για τους τερματοφύλακες ειδικότερα, πρότεινε να φορούν ιατρικά γάντια λάτεξ κάτω από τα δερμάτινα με τα οποία παίρνουν μέρος στους αγώνες.

"Προσπάθησα τα πάντα αλλά δεν έχω βρει κάτι καλύτερο από ένα κοστούμι του σερφ. Μερικοί τερματοφύλακες όπως ο Γκρεγκορί Κουπέ εφαρμόζουν το ίδιο.

Όταν μένουν 15 λεπτά πριν το τέλος του ματς, το κατουράω και μετά πηγαίνω κατευθείαν για μπάνιο με όλα μου τα ρούχα.

Για τους τερματοφύλακες, κάτω από τα γάντια, είναι απαραίτητο να φορούν λάτεξ ιατρικά γάντια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ζανό δεν περιορίστηκε όμως μόνο εκεί αλλά μίλησε και για τις επιδράσεις του κρύου στους παίκτες:

"Το πραγματικό πρόβλημα είναι τα πόδια. Όποιος εφεύρει κάτι που να βρει τη λύση, θα βγάλει μία περιουσία.

Το κρύο το αντέχεις πάντως περισσότερο όταν είσαι στο γήπεδο και έχεις να αποκρούσεις μερικά σουτ από το να είσαι στον πάγκο.

Ο πάγκος είναι το χειρότερο, ακόμα και με σκεπάσματα από πάνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ