ΣΤΗΛΕΣ

Γκολάρα ο 12χρονος Ζιντάν

Γκολάρα ο 12χρονος Ζιντάν

Τον Έντσο Ζιντάν τον γνωρίζουμε, ας δούμε τώρα και τον Τεό Ζιντάν εν δράσει. Το ταλέντο του "Ζιζού" μοιράστηκε εξίσου και στα τρία αγόρια του (video).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία στον 19χρονο γιο του, τον Έντσο να κάνει το ντεμπούτο του στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο πρωτότοκος γιος του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή απασχολεί εδώ και καιρό τα διεθνή ΜΜΕ. Υπάρχει ωστόσο και ένας τρίτος Ζιντάν που προκάλεσε ενθουσιασμό, ο 12χρονος Τεό.

Σημείωσε ένα υπέροχο γκολ στην επικράτηση της Ρεάλ με 3-0 με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Είναι το πρώτο παιδί του "Ζιζού" και της ισπανικής καταγωγής Βερονίκ που γεννήθηκε στη Μαδρίτη, είναι επιθετικός.

Τα τρία από τα τέσσερα αγόρια του Ζιντάν παίζουν ποδόσφαιρο στη Ρεάλ. Ο 16χρονος Λούκα, ο δεύτερος γιος της οικογένειας, είναι τερματοφύλακας. Όσο για τον τέταρτο, τον εννιάχρονο Ελιάζ. δεν έχει φορέσει ακόμα τη λευκή φανέλα. Αν κρίνουμε από τα αδέρφια του, είναι μάλλον θέμα χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ