ΣΤΗΛΕΣ

Γκίνια χωρίς τέλος για τον Άλτιντορ

Γκίνια χωρίς τέλος για τον Άλτιντορ

Ο Τζόζι Άλτιντορ δεν μπορεί με τίποτα να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα! Δείτε τη νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε κόντρα στη Γουέστ Χαμ για να σπάσει την κακοδαιμονία που τον ακολουθεί (video).

Ο Γκους Πογιέτ του έδωσε για δεύτερη στη σειρά φορά φανέλα βασικού όμως ο Τζόζι Άλντιντορ δεν κατάφερε ούτε απέναντι στη Γουέστ Χαμ το απόγευμα του Σαββάτου να "σπάσει την κατάρα", που τον θέλει να έχει ματώσει μόλις μία φορά τα αντίπαλα δίχτυα σε αγώνες πρωταθλήματος με τις "μαύρες γάτες".

Μάλιστα στον 42ο αγώνα της Premier League που συμμετείχε (συνολικά έχει 2 γκολ σε 68 αγώνες) του δόθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να δει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους) όμως ενώ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε ένα... απερίγραπτο κοντρόλ χάνοντας τη μπάλα!

"Ήταν συντετριμμένος. Δεν έχω δει ποτέ έτσι τον Τζόζι. Όμως έχουμε μία ολόκληρη εβδομάδα και ένα σπουδαίο ματς που ακολουθεί και αν νικήσουμε ουδείς θα θυμάται τη σημερινή του ευκαιρία", δήλωσε μετά το 1-1 με τη Γουέστ Χαμ ο τεχνικός της Σάντερλαντ, Γκους Πογιέτ, για να συμπληρώσει:

"Εάν είχε σκοράρει ο Τζόζι θα λέγατε πως αποφάσισα πολύ σωστά να τον χρησιμοποιήσω. Προσπάθησα να του πω στο ημίχρονο να μην σκέφτεται τη φάση εκείνη και πως το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γκολ".

Σημειώνεται πως η Σάντερλαντ έφτασε τις 10 ισοπαλίες μετά από τις 16 πρώτες αγωνιστικές της Premier League ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι τη Νιούκαστλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ