ΣΤΗΛΕΣ

Γιόρτασαν τον αποκλεισμό τους

Γιόρτασαν τον αποκλεισμό τους

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς είπαν να... γιορτάσουν τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια των πλέι οφ του ΝΒΑ, με τον Άαρον Μπέινς να το παρακάνει. Στο ποτό (video).

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο από μεθεόρτια κατάκτησης τίτλων. Τι πιο φυσιολογικό από αυτό, για μια ομάδα που φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου; Οι Σαν Αντόνιο Σπερς είπαν όμως να πρωτοτυπήσουν ακόμη μια φορά. Πως; Γιόρτασαν τον αποκλεισμό τους από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Μετά το τέλος του έβδομου αγώνα της α' φάσης των πλέι οφ, η αποστολή των "Σπιρουνιών" θα διέμενε στην "πόλη των αγγέλων", για να πετάξει για τη βάση της την επόμενη μέρα. Αυτό έδωσε λοιπόν την ευκαιρία στα "σπιρούνια" να το ρίξουν λίγο έξω. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαν εγερτήριο νωρίς ή προπόνηση το επόμενο πρωί.

Οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς βγήκαν λοιπόν να τα πιουν, με τον Άαρον Μπέινς να χάνει ελαφρώς τον έλεγχο. Το κρασί δεν το σηκώνει, βλέπετε. Ο πρώην παίκτης του Ικάρου Καλλιθέας ήπιε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να μεθύσει. Κι ο Τιμ Ντάνκαν, μέσα στην κούρασή του, είχε να τον κουβαλάει μέχρι το ξενοδοχείο.

Το TMZ έβγαλε στη φόρα το... παραστράτημα του Αυστραλού σέντερ, με τον "Τίμι" να τον παρακαλάει να το "βουλώσει" για να μην γίνει περισσότερο ρεζίλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ