ΣΤΗΛΕΣ

Για αυτό θέλει τον Φελαϊνί η Νάπολι!

Για αυτό θέλει τον Φελαϊνί η Νάπολι!

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε ότι ένας από τους λόγους που θέλει να φέρει στη Νάπολι τον Μαρουάν Φελαϊνί είναι η κόμμωσή του. Διαβάστε τις εντυπωσιακές ατάκες του.

Η Νάπολι ασκεί έντονο πρέσινγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ντύσει στα παρτενοπέι τον Μαρουάν Φελαϊνί και φαίνεται πως πέρα από τον Ράφα Μπενίτεθ, ο Βέλγος διεθνής μέσος έχει έναν ακόμα έντονο υποστηρικτή στο "Σαν Πάολο".

Αυτός δεν είναι μάλιστα κάποιος τυχαίος αλλά ο ιδιοκτήτης της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος -με το γνωστό του χιουμοριστικό του ύφος- τόνισε πως ένας από τους λόγους που θέλει να γίνει η μεταγραφή είναι και το λουκ στο μαλλί του 26χρονου άσου.

"Θα έφτιαχναν ένα ωραίο δίδυμο Ινλέρ και Φελαϊνί. Ο Φελαϊνί έχει μακριά μαλλιά και ο Ελβετός έχει ξυρισμένο το κεφάλι του. Μαζί έχουν μία κόμμωση που μοιάζει με χαίτη αλόγου και πριν τρία χρόνια είχα παρουσιάσει τον Ινλέρ με μάσκα λιονταριού", δήλωσε ο Ιταλός παράγοντας.

Για αυτό θέλει τον Φελαϊνί η Νάπολι!

Ο Γιοκχάν Ιλνέρ κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον πρόεδρο της Νάπολι πριν από τρία καλοκαίρια...

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mirror" η μετακίνηση του παίκτη στον ιταλικό Νότο με τη μορφή δανεισμού είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί χάρη στην ευγενική χορηγία της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και αυτό γιατί ο παίκτης δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ και η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" εμφανίζεται διατεθειμένη να καλύψει το 50% από το κασέ του παίκτη (αμείβεται με 100.000 λίρες την εβδομάδα) για να παραχωρηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ