ΣΤΗΛΕΣ

Γάμος στο "Καμπ Νόου"!

Γάμος στο "Καμπ Νόου"!

Το "Καμπ Νόου" θα μετατραπεί σε σκηνικό γάμου στις 9 Ιουλίου, καθώς ένα ζευγάρι φαν της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο αγαπημένο τους γήπεδο.

Το "Καμπ Νόου' μετατρέπεται σε χώρο θεάματος, κάθε φορά που οι παίκτες του Πεπ Γουαρδιόλα αγωνίζονται μπροστά στους περίπου 100.000 φίλους της ομάδας.

Για μία φορά όμως, το ιστορικό γήπεδο θα αποτελέσει το χώρο, όπου ένα ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, καθώς ο Ιβάν Ανγλάδα και η Σιγρίντ Σανς θα καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

" Από τότε που γνωριζόμαστε και ήμουν και μέλος της ομάδας, ερχόταν μαζί μου στους αγώνες της Μπαρτσελόνα", είπε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα στο χόκεϊ επί πάγου, Ιβάν.

Από την πλευρά της η "μπλαουγκράνα" νύφη δήλωσε: " Δεν το είχαμε σκεφτεί, γιατί προηγουμένως δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει, αλλά το ανακαλύψαμε στο ίντερνετ μέσω ενός φίλου. Αν και σκεφτόμασταν άλλες προοπτικές και τόπους για το πού θα γίνει ο γάμος μας, τελικά αποφασίσαμε να γίνει εδώ".

Ο γάμος θα γίνει σε διάφορα μέρη του "Καμπ Νόου", εκτός από την τελετή στη Σάλα Ρόμα, τα απεριτίφ θα προσφερθούν στο Avantllotja de Honor, ενώ οι καλεσμένοι οι θα δειπνίσουν στην αίθουσα Platea.

Το ζευγάρι δείχνει τη λατρεία του για την Μπαρτσελόνα και στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ