ΣΤΗΛΕΣ

"Φούλαμ, η αληθινή σου αγάπη"

"Φούλαμ, η αληθινή σου αγάπη"

Ένας οπαδός της Φούλαμ παντρεύτηκε την ίδια ημέρα που η ομάδα του Λονδίνου ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, με τη διοίκηση να του στέλνει ένα γράμμα με μεγάλη δόση (αγγλικού) χιούμορ.

Ο Μαρκ Γουίλμπι, επέλεξε να παντρευτεί την εκλεκτή της ζωής του, την ημέρα που αγαπημένη του ομάδα, η Φούλαμ, ξεκινούσε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, με την ομάδα του Λονδίνου να προχωρεί σε μία πρωτότυπη κίνηση στέλνοντάς του ένα γράμμα στο οποίο ξεκαθαρίζει τις δέουσες προτεραιότητες της ζωής του.

Η επιστολή της Φούλαμ

"Αγαπητέ Μαρκ,

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, της διοίκησης και του επιτελείου της Φούλαμ, θα θέλαμε να σου ευχηθούμε πολλά συγχαρητήρια για την μέρα του γάμου σου. Ελπίζουμε ότι θα είναι κάτι που θα το θυμάσαι για πάντα και να έχεις πολλά, πολλά χαρούμενα χρόνια μαζί με τη νέα σου σύζυγο, Λίζα.

Την ώρα που η Λίζα είναι θαυμάσια και σχεδόν τέλεια (με εξαίρεση την επιλογή ομάδας), εμείς στη Φούλαμ γνωρίζουμε πως θα είμαστε για πάντα το Νο1 στην καρδιά σου. Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς μαζί σου, ειδικά αυτές τις μέρες.

Τώρα πως θα εξισορροπήσεις τη Φούλαμ και την γυναίκα σου είναι θέμα δικό σου και επειδή έχασες το σπουδαίο φιλικό με την Ίπσουιτς σήμερα το απόγευμα, ξέρουμε ότι θα σε βλέπουμε στο «Κότατζ» κάθε Σάββατο, από εδώ και στο εξής.

Και πάλι, πολλά συγχαρητήρια και σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

Με εκτίμηση, Φούλαμ (η πραγματική σου αγάπη)".

"Φούλαμ, η αληθινή σου αγάπη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ