ΣΤΗΛΕΣ

Ευκαιρία που δεν... χάνεται στο Λέστερ-Νότιγχαμ!

Ευκαιρία που δεν... χάνεται στο Λέστερ-Νότιγχαμ!

Ο Αμερικανός στράικερ Ρόμπι Φίντλεϊ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την ευκαιρία της χρονιάς, αστοχώντας μέσα από τη μικρή περιοχή απέναντι σε εξουδετερωμένο γκολκίπερ (video)!

Η απίστευτη αυτή φάση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της αναμέτρησης Λέστερ-Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup, που βρήκε τους γηπεδούχους να θριαμβεύουν με 4-0 (χατ-τρικ του πρώην άσου της Έβερτον, Ζερμέιν Μπέκφορντ) και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ίσως όμως τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή αν ο επιθετικός της Φόρεστ είχε απλά "κάνει τη δουλειά" του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Με το σκορ ήδη στο 1-0 για τις "αλεπούδες" από το 7ο λεπτό (αυτογκόλ του Τζορτζ Μπόατενγκ), οι φιλοξενούμενοι είχαν την τέλεια ευκαιρία να ισοφαρίσουν τρία λεπτά αργότερα.

Μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Κάσπερ Σμάιχελ (γιος του θρυλικού Πίτερ) κατάφερε να αποκρούσει με δυσκολία τη μπάλα που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, όμως την "έστρωσε" άθελά του στον Φίντλεϊ που καιροφυλακτούσε στο ύψος της μικρής περιοχής.

Το γκολ και η ισοφάριση έμοιαζαν βέβαια, όμως ο Αμερικανός "καταδίκασε" την ομάδα του σε αποκλεισμό, αφού κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με εξ επαφής σουτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ