ΣΤΗΛΕΣ

Έβαλε φωτιά και τον έδιωξαν

Έβαλε φωτιά και τον έδιωξαν
Τζέικομπ Μέλις

Ο Τζέικομπ Μέλις έλυσε τη συνεργασία του με την Τσέλσι, επειδή έβαλε φωτιά στο προπονητικό της ομάδας. Διαβάστε τι ακριβώς έκανε.

Δεν είναι λίγοι οι προικισμένοι ποδοσφαιριστές που κατά καιρούς σπαταλούν το ταλέντο τους κάνοντας απερίσκεπτες ενέργειες και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Τζέικομπ Μέλις.

Ο Άγγλος πέταξε πριν λίγες μέρες μία βόμβα καπνού στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Ο 21χρονος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα των Λονδρέζων, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα άφησε μία βόμβα καπνού στα αποδυτήρια του Κόμπχαμ μαζί με τον Μπίλι Κλίφορντ στις 2 Μαρτίου. Απόρροια αυτού ήταν να πιάσει φωτιά και να αναγκαστούν μέλη της πρώτης ομάδας, των ρεζερβών και των ακαδημιών να εγκαταλείψουν το κτήριο.

Αυτό ενόχλησε πολύ τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στους “μπλε” και το αποτέλεσμα ήταν να λυθεί τελικά κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μέλις. Αντιθέτως, στα μαλακά έπεσε ο... συνεργάτης του Κλίφορντ, ο οποίος τιμωρήθηκε απλώς με πρόστιμο.

Ωστόσο, να σημειωθεί πως ο Μέλις θεωρείται αρκετά ταλαντούχος και δε θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Ήδη η Μπέρνλεϊ έχει εκφράσει ενδιαφέρον, για την απόκτησή του, ενώ παρακολουθείται και από τις Νιούκαστλ και Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ