ΣΤΗΛΕΣ

Έτσι πανηγύρισαν το γκολ του Χολέμπας

Έτσι πανηγύρισαν το γκολ του Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας τρέλανε το "Olimpico" και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να "γιορτάσουν" την γκολάρα του απέναντι στην Ίντερ με έναν άκρως πρωτότυπο πανηγυρισμό. Δείτε το video!

Πήγαινε... γυρεύοντας! Ο λόγος για τον Χοσέ Χολέμπας και το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στο ματς πρωταθλήματος με την Ίντερ μετά από μία εντυπωσιακή κούρσα που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο του γηπέδου, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να μην γλιτώνει από τα "πειράγματα" των συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα την ώρα που όλοι μαζί είχαν γίνει ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας το γκολ του, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" δύο άσους των "τζαλορόσι" να επικροτούν τον Χολέμπας για το τέρμα του βάζοντάς του... χέρι!

Σημειώνεται πως με αυτό το γκολ ο Χοσέ Χολέμπας έγινε ο 13ος κατά σειρά παίκτης που σκοράρει για τη Ρόμα τη φετινή σεζόν στη Serie A, ενώ ήταν το πρώτο αριστερό μπακ των Ρωμαίων που βρίσκει δίχτυα μετά από έναν χρόνο και το γκολ του Μπαλτσαρέτσι κόντρα στη Λάτσιο στις πρώτες αγωνιστικές του περασμένου πρωταθλήματος.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία πέτυχε τέσσερα γκολ σε ένα ματς πρωταθλήματος μετά από 242 ημέρες και συγκεκριμένα μετά το 4-2 επί της Πάρμα στις 2 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ