ΣΤΗΛΕΣ

Ο Λοδέιρο δεν έκανε ντεμπούτο γιατί τραυματίστηκε στη μπανιέρα του!

Ο Λοδέιρο δεν έκανε ντεμπούτο γιατί τραυματίστηκε στη μπανιέρα του!

Ο Νικολάς Λοδέιρο έχασε το παιχνίδι της Κορίνθιανς με την Κοριτίμπα λόγω τραυματισμού που έλαβε χώρα όχι σε κάποια προπόνηση της "τιμάο", αλλά στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, Νικολάς Λοδέιρο, έχασε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κορίνθιανς καθώς έπεσε θύμα ενός απίθανου τραυματισμού στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Κορίνθιανς, ο Νικολάς Λοδέιρο έπεσε στην μπανιέρα του σπιτιού του, όταν έπεσε το σαπούνι στο πόδι του και στην προσπάθειά του να το πιάσει γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει τρία ράμματα στο τραυματισμένο σημείο.

Ο συμπαίκτης του Ουρουγουανού στην Κορίνθιανς, Φάμπιο Σάντος, φρόντισε να διακωμωδήσει την κατάσταση μπροστά στις επίμονες ερωτήσεις των Βραζιλιάνων δημοσιογράφων: "Είναι θέμα τύχης, αλλά το ίδιο συνέβη και σε μένα. Η κόρη μου έσπασε το παράθυρο, πήγα να βοηθήσω και χτύπησα στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσω κάποια παιχνίδια όταν έπαιζα στην Γκρέμιο"

Οι φίλαθλοι της Κορίνθιανς περίμεναν πως και πως το ντεμπούτο του Νικολάς Λοδέιρο με τη φανέλα της ομάδας, μετά την απόκτησή του από την Μποταφόγκο, αλλά το σαπούνι στέρησε από τον Ουρουγουανό τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Κοριτίμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ