ΣΤΗΛΕΣ

Ένας γάμος & ένα διαζύγιο για Πίρλο

Ένας γάμος & ένα διαζύγιο για Πίρλο

Ο Αντρέα Πίρλο ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και την ίδια ώρα αποχαιρετάει τη σύντροφό του μετά από 12 χρόνια. Οι Ιταλοί μπουμέικερς δέχονται ήδη στοιχήματα για το ποιο θα είναι το νέο του αμόρε!

Ο Αντρέα Πίρλο διανύει ήδη την τρίτη σεζόν της (απόλυτα επιτυχημένης) καριέρας του στη Γιουβέντους και όλα δείχνουν πως θα κλείσει την καριέρα του στο Τορίνο, αφού θεωρείται θέμα χρόνου να δεχτείπρόταση για νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την ώρα πάντως που εμφανίζεται διατεθειμένος ανανεώσει τους όρκους αγάπης του με τη "βέκια σινιόρα", πήρε την απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι του με την Ντέμπορα Ροβέρσι μετά από 12 χρόνια γάμου.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό "Chi" αποκάλυψε πως ο "μαέστρος" της Γιουβέντους έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να μπει μπροστά το διαζύγιο, με το ζευγάρι να χωρίζει έχοντας αποκτήσει από το 2001 και μετά δύο παιδιά: τον 10χρονο Νικολό και την 7χρονη Άντζελα.

Ένας γάμος & ένα διαζύγιο για Πίρλο

Φυσικά, οι Ιταλοί μπούκμεϊκερς δεν έχασαν ευκαιρία και δέχονται από τώρα στοιχήματα για το ποια θα είναι η νέα σύντροφος του μέσου της Γιουβέντους!

Φαβορί βάσει αποδόσεων είναι η Αλέσια Μαρκούτσι (πρώην των Σιμόνε Ιντσάγκι και Κάρλο Κουντιτσίνι, παίζεται με απόδοση 4.00), ενώ ακολουθούν κατά σειρά: Λάουρα Εσπόστο (5.50), Αλέσια Βεντούρα (6.00), Μαρίκα Τζανίνι (7.00) και Τζόρτζια Σουρίνα (10.00).

Ένας γάμος & ένα διαζύγιο για Πίρλο

Εντυπωσιακό είναι φυσικά το γεγονός ότι στη λίστα υπάρχει και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι (πληρώνει 17.00 απόδοση σε περίπτωση που είναι η νέα σύντροφος του Πίρλο), ενώ για όποιους ρομαντικούς πιστεύουν σε επανασύνδεση του ζεύγους, οι εταιρίες στοιχημάτων δίνουν απόδοση 20.00 στην Ντέμπορα Ροβέρσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ