ΣΤΗΛΕΣ

Ένα γκολ με... 32 πάσες για Μπαρτσελόνα

Ένα γκολ με... 32 πάσες για Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα φύλαγε το καλύτερο για το φινάλε στο "Ρομαρέδα", με τον Πέδρο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα η μπάλα οι παίκτες των "μπλαουγκράνα" άλλαξαν 32 φορές τη μπάλα (video)!

Η Μπαρτσελόνα "ζορίστηκε" για μισή ώρα απέναντι στη Σαραγόσα του Μανόλο Χιμένεθ αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ και με την αντίπαλό της να έχει μάλιστα αστοχήσει και σε πέναλτι (όταν δεν υπήρχε σκορ) όμως κατάφερε να αποδράσει από την Αραγονία με άκρως εντυπωσιακό τρόπο που μεταφράστηκε σε τέσσερα γκολ απολογισμό.

Φρόντισε μάλιστα να βάλει και "κερασάκι στην τούρτα" στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν με τη νίκη εξασφαλισμένη (3-1) και τον αντίπαλο με 10 παίκτες έκρυψε για παραπάνω από ένα λεπτό τη μπάλα για να την εμφανίσει ξανά στα... δίχτυα των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γκουαρδιόλα άλλαξαν 32 φορές τη μπάλα μεταξύ τους, με τους Πέδρο και Μέσι να παίρνουν στο τέλος "πάνω τους τη φάση" και μετά από έναν υπέροχο συνδιασμό να νικάει ο πρώτος με υπέροχο πλασέ μέσα από την περιοχή τον γκολκίπερ Ρομπέρτο.

Δείτε το passsing game της Μπαρτσελόνα που "κοίμισε" τη Σαραγόσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ