ΣΤΗΛΕΣ

Ένα σούπερ μάθημα αγάπης από τους οπαδούς της Φροζινόνε!

Ένα σούπερ μάθημα αγάπης από τους οπαδούς της Φροζινόνε!

Η Φροζινόνε αποχαιρέτησε μαθηματικά τη Serie A με την ήττα από την Σασουόλο όμως οι οπαδοί της έδειξαν πόσο την αγαπούν. Όχι μόνο δεν αποδοκίμασαν αλλά αποθέωσαν προπονητή και παίκτες. Δείτε το εκπληκτικό video!

Η Φροζινόνε έπαιζε για την επιβίωσή της κόντρα στη Σασουόλο το απόγευμα της Κυριακής όμως δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε 1-0 από τους "νεροβέρντι" (οι οποίοι κυνηγούν την 6η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Μίλαν) και έγινε έτσι η δεύτερη ομάδα μετά την Ελλάς Βερόνα που υποβιβάζεται και μαθηματικά και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Serie B.

Οι φίλοι πάντως των "τζαλοατζούρι" έδωσαν ρεσιτάλ συμπεριφοράς στις εξέδρες του "Matusa" αφού όχι μόνο δεν προχώρησαν σε αποδοκιμασίες, πικραμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα έμειναν όλοι στις εξέδρες και αποθέωσαν παίκτες και προπονητή.

Η Curva Nord που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της Φροζινόνε δονήθηκε από τραγούδια υπέρ της ομάδας, με τον προπονητή της Φροζινόνε Ρομπέρτο Στελόνε, να δηλώνει μάλιστα χαρακτηριστικά στο φινάλε:

Foto LaPresse - Giuseppe Melone
08/05/2016 Frosinone ( Italia)
Sport Calcio
Frosinone vs Sassuolo
Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Matusa" - Frosinone
Nella foto: TIFOSI DEL FROSINONE

Photo LaPresse - Giuseppe Melone 
08/05/2016 Frosinone (Italy)
Sport Soccer
Frosinone vs Sassuolo
Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Matusa" Stadium of Frosinone
In the pic: SUPPORTERS OF FROSINONE TEAM
Foto LaPresse - Giuseppe Melone 08/05/2016 Frosinone ( Italia) Sport Calcio Frosinone vs Sassuolo Campionato di Calcio Serie A TIM 2015 2016 - Stadio "Matusa" - Frosinone Nella foto: TIFOSI DEL FROSINONE Photo LaPresse - Giuseppe Melone 08/05/2016 Frosinone (Italy) Sport Soccer Frosinone vs Sassuolo Italian Football Championship League A TIM 2015 2016 - "Matusa" Stadium of Frosinone In the pic: SUPPORTERS OF FROSINONE TEAM LAPRESSE - GIUSEPPE MELONE

"Είμαι πολύ στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα. Το χειροκρότημα των οπαδών μας με συγκίνησε, είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτού του γκρουπ των εκπληκτικών παιδιών. Υποβιβαζόμαστε με ψηλά το κεφάλι επειδη αυτή η ομάδα, αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι οπαδοί έδωσαν τα πάντα.

Ένα σούπερ μάθημα αγάπης από τους οπαδούς της Φροζινόνε!

Στο τέλος του αγώνα το να βλέπεις ένα ολόκληρο στάδιο να είναι όρθιο και να χειροκροτεί τους παίκτες δεν μπορεί παρά να σε κάνει υπερήφανο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για αυτό που έκαναν μετά το παιχνίδι με την Παλέρμο και αυτό που έκαναν σήμερα, είναι κάτι μοναδικό που θα θυμάμαι για πάντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ