ΣΤΗΛΕΣ

Ένα γκολ, μα τι γκολ από 18χρονο!

Ένα γκολ, μα τι γκολ από 18χρονο!

Για το "Viareggio Cup", η Φιορεντίνα νίκησε με 3-0 την Σπέτσια και ο 18χρονος, Σιμόνε Μινέλι, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με τακουνάκι από πλάγια θέση. Απολαύστε το, πραγματικά αξίζει (VIDEO).

Κάτι τέτοια γκολ αποτελούν σπεσιαλιτέ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Δεν το έχει κάνει άλλωστε μια και δυο φορές, ώστε να θεωρείται απλά τυχαίο. Να όμως που ο Σουηδός βρήκε... μιμητή από την Ιταλία και μάλιστα έναν 18χρονο.

Ο Σιμόνε Μινέλι της Φιορεντίνα, πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με τακουνάκι από πλάγια θέση, αφήνοντας... παγωτό τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς της Σπέτσια, που δεν περίμεναν με τίποτα τέτοιο τελείωμα και από τόσο δύσκολο σημείο.

Η μπαλιά για τον Ιταλό έγινε με τακουνάκι, ο Μινέλι κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και προτού σκάσει η μπάλα κάτω, με ένα απίστευτο... αεροπλανικό την έστειλε στα δίχτυα, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως τον έσπρωξε κιόλας ο γκολκίπερ της Σπέτσια.

Οι "βιόλα" επικράτησαν με 3-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του "Viareggio Cup", που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά Νέων παγκοσμίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ