ΣΤΗΛΕΣ

Εκπληκτικό βίντεο σε αγώνα παίδων!

Εκπληκτικό βίντεο σε αγώνα παίδων!

Όλα τα συναισθήματα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παίδων στο Κόσοβο. Δείτε στο βίντεο την ποδοσφαιρική παιδεία των νεαρών παικτών.

Στον αγώνα παίδων U-11 Κορίκου - Μπούρσασπορ στο τουρνουά Balkan Cup συνέβησαν πολλά. Πανηγυρισμοί, unfair play, fair play και μία χαμένη ευκαιρία σε κενή εστία. Το περιστατικό έχει ως εξής: Οι νεαροί παίκτες της Κορίκου ισοφάρισαν 1-1 και έτρεξαν έξω από το γήπεδο για πανηγυρίσουν.

Στην διάρκεια των πανηγυρισμών οι παίκτες της Μπούρσασπορ πήραν την μπάλα και έβαλαν γκολ σε κενή εστία. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε unfair play και άφησαν τους αντιπάλους τους να ισοφαρίσουν.

Ωστόσο, την στιγμή που ο νεαρός παίκτης της Κορίκου ήταν έτοιμος σε κενή εστία να βάλει το γκολ της ισοφάρισης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Απογοητευμένος από την αστοχία του έβγαλε την μπλούζα και έφυγε από το γήπεδο τρέχοντας καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε χάσει.

Τότε, οι άνθρωποι της ομάδας και ο διαιτητής τον έβαλαν ξανά μέσα στο γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο αγώνας έληξε με νίκη της Κορίκου 3-2 με γκολ στο τελευταίο λεπτό του ματς. Δείτε το βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ