ΣΤΗΛΕΣ

Έκανε 700 χιλιόμετρα για τον Ιμπραχίμοβιτς!

Έκανε 700 χιλιόμετρα για τον Ιμπραχίμοβιτς!

Τι συμβαίνει όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει πόνους στην πλάτη και το ιατρικό επιτελείο της Παρί αδυνατεί να δώσει λύση; Τότε αναλαμβάνει δράση ο "μάγος" από το Μονπελιέ, Τιερί Καμπόν! Διαβάστε το story.

Πέρα από το γεμάτο ρόστερ της η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δώσει αρκετά χρήματα για να στελεχώσει δυναμικά και το ιατρικό επιτελείο της, όμως ουδείς είχε καταφέρει γιαι ημέρες να διώξει τους πόνους στην πλάτη που ταλαιπωρούσαν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Τότε, η διοίκηση των Παριζιάνων έβαλε μπρος τα "μεγάλα μέσα": κάλεσε έναν εξειδικευμένο γιατρό ο οποίος έχει ως έδρα το Μονπελιέ, που απέχει 700 χιλιόμετρα από το Παρίσι και ο συγκεκριμένος έκανε το... θαύμα του, θεραπεύοντας τον "πονεμένο" Ίμπρα.

Έκανε 700 χιλιόμετρα για τον Ιμπραχίμοβιτς!

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από τον αγώνα της Παρί με τη Μαρσέιγ, με τον Λοράν Μπλαν να συμβουλεύει τους διοικούντες να αποτανθούν στον χειροπρακτικό Τιερί Καμπόν και να δικαιώνεται απόλυτα.

Ο Καμπόν, ο οποίος είναι ήδη μέλος του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Γαλλίας, κατάφερε ό,τι δεν μπόρεσαν δύο γιατροί, τέσσερις κινησιοθεραπευτές και τρεις χειροπρακτικοί (ένας προσωπικός του Ιμπραχίμοβιτς) που εργάζονται για την Παρί , και σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα... αλλαγές στο ιατρικό τιμ των Παριζιάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ