ΣΤΗΛΕΣ

Έκαναν τον αγωνιστικό χώρο ρινγκ!

Έκαναν τον αγωνιστικό χώρο ρινγκ!
Μπράντφορντ Κρόουλι

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στο "Βάλεϊ Παρέιντ". Δείτε το video, που δείχνει τους ποδοσφαιριστές των Μπράντφορντ με την Κρόουλι να έρχονται στα χέρια.

Σκηνές άνευ προηγουμένου εκτυλίχθηκαν στο “Βάλεϊ Παρέιντ” το βράδυ της Τρίτης (27/3).

Η Μπράντφορντ υποδέχτηκε την Κρόουλι στο πλαίσιο της League Two σε ένα παιχνίδι που είχε εντυπωσιακό φινάλε, αφού πέντε παίκτες αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.

Αρχικά ο αγώνας είχε αρκετή ένταση με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς, καθώς η μεν Μπράντφορντ μάχεται για τη σωτηρία της, ενώ η δε Κρόουλι παλεύει για να προβιβαστεί στη League One.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, αφού στο 72' ισοφαρίστηκαν. Βρήκαν, όμως, το ψυχικό σθένος να σημειώσουν δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά μετά και να πάρουν μία πολύτιμη νίκη. Ωστόσο, το δυναμικό τους παιχνίδι (σ.σ. έξι παίκτες τους είχαν αντικρίσει την κίτρινη κάρτα), αλλά και η απογοήτευση των γηπεδούχων ήταν ικανοί λόγοι, για να ξεφύγει η κατάσταση μετά το σφύριγμα της λήξης.

Ο διαιτητής έδωσε τέλος στην αναμέτρηση και ξαφνικά ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ. Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας... μποξ, χωρίς να μάθουμε τελικά τον νικητή. Πάντως, κρίνοντας από τις κάρτες, η Μπράντφορντ νίκησε στα σημεία, αφού αποβλήθηκαν τρεις παίκτες της σε αντίθεση με την Κρόουλι, της οποίας κόκκινη κάρτα πήραν δύο ποδοσφαιριστές της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ