ΣΤΗΛΕΣ

"Δωροδοκία" με μπύρες για να πάρουν τον τίτλο!

"Δωροδοκία" με μπύρες για να πάρουν τον τίτλο!

Η Αϊντχόφεν θα πανηγυρίσει τον τίτλο στην Eredivisie με νίκη επί της Χέρενφεν και οι οπαδοί της βρήκαν τον ιδανικό τρόπο για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων παικτών. Μάθετε το πώς!

Μία νίκη χωρίζει την Αϊντχόφεν από την κατάκτηση του πρώτου της πρωταθλήματος μετά από επτά χρόνια και οι οπαδοί της κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν πως οι παίκτες της Χέρενφεν δεν θα προβάλλουν σθεναρή αντίθεση.

Πώς; Ο μέσος της Χέρενφεν Τζόι φαν ντεν Μπεργκ είχε δηλώσει αστειευόμενος μεσοβδόμαδα πως 10 κασόνια μπύρα θα αρκούσαν σε εκείνον και τους συμπαίκτες του ώστε να παρουσιαστούν "χαλαροί" στο ματς και κάποιοι φίλοι της ομάδας του Φιλίπ Κοκού ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά του.

Ταξίδεψαν στο "Abe Lenstra Stadion" και άφησαν δώρο 20 κασόνια με μπύρες (240 μπύρες συνολικά) ζητώντας όπως είναι λογικό από τους ποδοσφαιριστές της Χέρενφεν να "τιμήσουν" τη συμφωνία.

"Δωροδοκία" με μπύρες για να πάρουν τον τίτλο!

Δυστυχώς για τους οπαδούς της PSV ο Φαν ντεν Μπεργκ αρνήθηκε την άκρως δελεαστική προσφορά, δηλώνοντας με νόημα στον τηλεοπτικό σταθμό της Χέρενφεν:

"Βασικά, περιμένω ακόμα την πρόταση του Άγιαξ, αλλά αυτή δεν έχει φτάσει ακόμα".

Σημειώνεται πως ο Άγιαξ είναι 2ος στη βαθμολογία με 10 πόντους διαφορά από την Αϊντχόφεν και το μεσημέρι της Κυριακής αγωνίζεται εντός έδρας με τη Μπρέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ