ΣΤΗΛΕΣ

Δίνει δωρέαν εισιτήρια η Άρσεναλ

Δίνει δωρέαν εισιτήρια η Άρσεναλ

Υπάρχει τρόπος παρηγοριάς για όπαδό της Άρσεναλ που πήγε στο "Ολντ Τράφορντ" και είδε την ομάδα του να δέχεται 8 γκολ; Η διοίκηση των "κανονιών" βρήκε έναν...

Περίπου 3.000 φίλοι των "κανονιέρηδων" έκαναν ταξίδι 400 μιλίων και πλήρωσαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 52 λιρών για το εισιτήριο του εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το βράδυ της Κυριακής πήραν ταπεινωμένοι το δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο, μετά την "οκτάρα" από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Αρσέν Βενγκέρ και τους ανθρώπους της Άρσεναλ, με τη διοίκηση να γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσης ότι οι εκδρομείς οπαδοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Ολντ Τράφορντ" δικαιούνται ένα δωρεάν εισιτήριο για μελλοντικό εκτός έδρας αγώνα των Λονδρέζων στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε όλα τα νέα των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League στην ειδική κατηγορία του Sport24.gr

"Η Άρσεναλ ενημερώνει ότι θα αναλάβει να καλύψει το κόστος ενός εισιτηρίου για μελλοντικό εκτός έδρας αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ για τους οπαδούς που ταξίδεψαν την Κυριακή στο Ολντ Τράφορντ.

Είναι προφανές πως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για όλους όσοι σχετίζονται με την ομάδα. Οι οπαδοί μας ήταν εκπλητικοί καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και θέλουμε να δείξουμε ότι αναγνωρίζουμε τη φανταστική τους υποστήριξη.

Σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους για να τους πούμε περισσότερες λεπτομέρειες", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ