ΣΤΗΛΕΣ

Delivery στην κερκίδα

Delivery στην κερκίδα

Διαβάστε με ποιο τρόπο οι Ντάλας Μάβερικς και άλλες επαγγελματικές ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών φροντίζουν για τη διατροφή των οπαδών τους.

Η εικόνα είναι ίδια σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Ουρές σχηματίζονται στο ημίχρονο του αγώνα μπροστά στο κυλικείο του σταδίου από πεινασμένους και διψασμένους θεατές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που για έναν καφέ ή για έναν σακουλάκι με ηλιόσπορους, οι θεατές χάνουν το γκολ ή ένα θεαματικό καλάθι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το έχουν λύσει το πρόβλημα τους. Αρκετές επαγγελματικές ομάδες συνεργάζονται με μια εταιρεία τροφοδοσίας, την Bypass Lane και οι οπαδοί τους έχουν το χοτ ντογκ ή τις τηγανιτές πατάτες στην ώρα τους και μάλιστα δίχως να σηκωθούν από τις θέσεις τους.

Η εν λόγω εταιρεία, η Bypass Lane έχει δημιουργήσει μια δωρεάν εφαρμογή για smartphones και συνεργάζεται με τους Ντάλας Μάβερικς, τους Φιλαδέλφεια Ίγκλς (NFL) και τους Καρολάινα Πάνθερς (NFL) μεταξύ άλλων.

Ο πανέξυπνος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Μπράντον Λόιντ δήλωσε σχετικά "κανένας δεν θέλει να περιμένει στη σειρά και να χάσει μια πάσα για touchdown, ένα κάρφωμα ή ένα home run. Τα smartphones διαθέτουν τη τεχνολογία για να παραγγείλεις από τη θέση σου, γιατί να μη το προσφέρουμε στους θεατές;".

Η Bypass Lane έχει επεκτείνει την επιχείρηση της και στην πώληση αθλητικού υλικού των ομάδων και άλλων αναμνηστικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ