ΣΤΗΛΕΣ

Ball boy... τερματοφύλακας!

Ball boy... τερματοφύλακας!

Τι γίνεται όταν ο γκολκίπερ μίας ομάδας εγκαταλείπει την εστία του και βγαίνει μπροστά ψάχνοντας ένα γκολ; Μένει στο πόστο του ένα... ball boy το οποίο μάλιστα κάνει και θεαματική απόκρουση αν χρειαστεί. Η απόδειξη μέσω video!

Στην κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ της Γκουαρανί και της Σερζίπε για το τοπικό πρωτάθλημα Sergipano (Βραζιλία), η Σερζίπζε προηγείτο 1-0 λίγο πριν το φινάλε και οι γηπεδούχοι έκαναν την τελευταία τους προσπάθεια για να φτάσουν στην ισοφάριση επιστρατεύοντας ακόμα κα τον γκολκίπερ τους μήπως και κερδίσει κάποια κεφαλιά στην αντίπαλη περιοχή.

Το κόρνερ όμως που κέρδισαν δεν είχε τύχη, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν ταχύτατα στην κόντρα και να φτάνουν σε θέση βολής για το δεύτερο γκολ που θα τους εξασφάλιζε οριστικά τον τίτλο.

Δείτε και την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Ροναλντίνιο μπροστά σε κενή εστία.

Με τον γκολκίπερ της Γκουαρανί να βρίσκεται εκτός εστίας (καταδίωκε τους παίκτες της Σερζίπε στην αντεπίθεσή τους) και έναν μόνο αμυντικό στη μεγάλη περιοχή το έργο των φιλοξενουμένων φαινόταν εύκολο όμως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Ο λόγος για ένα ball boy της Γκουαρανί ο οποίος είχε τρυπώσει εντός γηπέδου και την ωρα που η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα από πλασέ, φρόντισε να αποκρούσει με τα πόδια πάνω στη γραμμή δίκην τερματοφύλακα, για να απομακρυνθεί στη συνέχεια "διακριτικά" από τον τόπο του... εγκλήματος.

Τι ακολούθησε αυτή την τρελή φάση; Οι οπαδοί της Γκουαρανί αποθέωσαν τον "από μηχανής Θεό" που έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ, οι παίκτες της Σερζίπε διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρέμβασή του, ενώ ο διαιτητής αποφάσισε να τελειώσει εκεί το ματς χωρίς να μετρήσει το γκολ...

Δείτε ένα από τα πιο απίστευτα αυτογκόλ που έχουν σημειωθεί μέσα στο 2012, στο πρωτάθλημα Αιγύπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ